ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,30
272
19
14,30
14,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Netko i dalje ruši

Već je pripremio teren za podizanje, otpor je stvoren i prodaja jako šuplja.

kolika je ovdje nominala?

Loris =Mida= Ugar..Kolika je nominala? Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst j

kolika je ovdje nominala?

Nominala je 400, ali važnija je knjigovodstvena vrijednost, a ona je 1005 kuna po dionici.

izgleda da opet ide spuštanje.A meni je nominala najvažnija!

Loris =Mida= Ugar..Kolika je nominala? Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst j

Bolje ti je prodaj, nije ovo za tebe, zalutao si u neznanju.

Još kad bi nam znao objasnit zbog čega je nominla uopće važna, a kamoli važnija od BV.

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ULPL_stjecanje_otpustanje_2012_HR_2092012113926.pdf

kupili su još 854 vlastite dionice. bolje i tako nego da daju dividendu koju bismo sprčkali na gadgete [tongue]

probijena zona otpora na 220,
sad samo Bog zna
di je novo dno [bye] [bye] [pray]

Bolje ti je prodaj, nije ovo za tebe, zalutao si u neznanju.

Još kad bi nam znao objasnit zbog čega je nominla uopće važna, a kamoli važnija od BV.
[/quote]
ekipa opet spušta, dokle ovaj put?
A posli će opet ići pupmanje

Ma ovo se MM igra, kupuje prodaje i tako 5x dnevno i usput labilne navlači na prodaju,najgore od svega šta se i ja hebem čitav dan s njim za 200 kuna.

bit će bolje................

Ma ovo se MM igra, kupuje prodaje i tako 5x dnevno i usput labilne navlači na prodaju,najgore od svega šta se i ja hebem čitav dan s njim za 200 kuna.

Ja sam danas uzeo malo pa ću kasnije u dokup, svejedno u rastu ili padu. Ne sjećam se da je ikad ULPL bila ovako nisko, čak ni na vrhuncu krize u ožujku 2009.???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Već je pripremio teren za podizanje, otpor je stvoren i prodaja jako šuplja.

Složio bi se, a evo i zašto!

i meni [thumbsup]

New Report

Close