ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Znaći li ova šutnja da su vijesti loše??????? LP

Evo, nešto su objavili:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/JsMnj87JczyXNGXHeko1uA==.pdf

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Ne očekujem dividendu niti mi je bitna, ono što je bitno je da se cijene vozarina nastave dizat pa će onda i cijena dionice odreagirat.

U padu je sa 650 do 300… ne mora preći u bull, dobra zarada bi bila i da odradi korekciju tog velikog bear vala

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

zašto bi odradila korekciju kada je nakon dobitka od 96 mil kn u predhodnoj godini, ostvarila 6 mil kn gubitka u 2011., a vozarine su rekordno niske ?

na osnovu čega bi trebali ostvariti pozitivno poslovanje ?

vozarine su i dalje vrlo nisko ali zadnja 2 mjeseca lagano rastu

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

trezor uzeo 313 komada

http://www.zse.hr/default.aspx?id=121

aha, saznalo se

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

+ ulpl

pa neka trezor kupuje… [wink]

A BALVANA!!! :) :) :)

bit ce da povecava broj trezorskih dionica otkupom na trzistu kako bi dividenda po dionici bila veca i da se podigne cijena, jer kupnje po bidu nema

bit ce da povecava broj trezorskih dionica otkupom na trzistu kako bi dividenda po dionici bila veca i da se podigne cijena, jer kupnje po bidu nema

već danima je skupljam …a evo smogao napokon hrabrosti i napisati… [lol]

Ono što me više intrigira ( a znat će stari imateli) jest što će sa dionicama napravit najbolji menadžment u ovom djelu europe…

i am back..

copy that

A BALVANA!!! :) :) :)

Uljanik Plovidba d.d. – prijava stjecanja dionica

12.4.2012 11:07:38

Uljanik Plovidba d.d. prijavljuje stjecanje 313 komada vlastitih dionica koje čine 0,053 % temeljnog kapitala.
Nakon navedenog stjecanja Uljanik Plovidba d.d. posjeduje 13938 komada vlastitih dionica koje čine 2,403 % temeljnog kapitala.

Dionice su stečene po cijeni od 312,92 HRK po komadu.

@BearG

je li ovo danas skupljao trezor ili vi?

New Report

Close