Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
…sta računate..oće bit sta dividende???
bit ce, bit ce, itekako ce bit…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Jl9f0gEGDAv1jhomFAXQPw==.pdf
bit ce, bit ce, itekako ce bit…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Jl9f0gEGDAv1jhomFAXQPw==.pdf
[/quote]
Kolega zašto navlačite ljude, objavite kad je crno na bijelo a ne špekulirajte. Kao što sam naveo ako netko prodaje iz prvih 10 očito ništa ne očekuje.
Sa Bloomberga:
Ship Rates Seen Rising Most Since 2009 as Owners Anchor
Ukratko,u Q2 analitičari očekuju rast cijena vozarina zbog sidrenja dijela brodova te većeg izvoza soje iz Brazila…
Očito neki vide na istoj cijeni Petrokemiju kao bolji ulov 🙂
sutra je sjednica NO, pa cete moci sami doci do informacije na ZSE. i nemam sto ja objavljivati, nisam ja ulpl glasnogovornik, nego ulpl ulagac koji iznosi svoje misljenje. a sto se tice fonovica, covjek je u prosli tjedan dana od svojih 14.900 dionica prodao cijelih 50! mos mislit kako je to zabrinjavajuce!
@gekko
sutra je sjednica NO, pa cete moci sami doci do informacije na ZSE. i nemam sto ja objavljivati, nisam ja ulpl glasnogovornik, nego ulpl ulagac koji iznosi svoje misljenje. a sto se tice fonovica, covjek je u prosli tjedan dana od svojih 14.900 dionica prodao cijelih 50! mos mislit kako je to zabrinjavajuce!
ok kolega onda mi objasnite u zadnjih 20 dana trgovine samo je 6 dana bilo u plusu? čemu toliko izlaženje iz te dionice?
ja ovdje ne vidim izlazenje, nego ulazenje…
… vjerujem i zbog ovoga u privitku, a nadam se da ce biti i dobrih novosti u svezi m/t Istra.
… vjerujem i zbog ovoga u privitku, a nadam se da ce biti i dobrih novosti u svezi m/t Istra.
Da je bilo dobiti kao godinu prije bile bi a ovako … 🙁
mislim da je proslogodisnja dobit od 57,3 mil. kn sasvim dovoljna osnova za isplatu dividende, a da ne govorim o zadrzanoj dobiti iz prijasnjih godina koja je visestruko veca. vjerujem da je jedan dio isao na financiranje investicijskog ciklusa, ali i da je rezervirano sredstava za dividendu.
tesko mi je i ne primjetiti da je u ovom trenutku, pred objavu zakljucaka NO, MM pozicija na asku 4,5x veca od one na bidu. nije li vam to indikativno o ocekivanom smjeru prometa dionicama? ne znam, mozda grijesim, ali evo, vidjet cemo jos danas kako stvari stoje.
šta ste zapeli za dividendu? pa ja bi do kraja života potpisao da mi ne isplaćuju dividendu, al neka se vrijednost kompanije povećava,
ni apple nije do sada isplaćivao dividendu, ako znaju kako oplodit novac, koji će K isplaćivat,