Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,10 | 508 | 36 | 14,10 | 14,50 | 0,00% |
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535) 14.953 2,58 Osnovni račun +128
Probili se na 9. poziciju
RBA dakle vec nekoliko dana dokupljuje ulpl. obzirom da je ulpl-u prethodno dala kredite, to pokazuje da je investicijski ciklus ulpl-a financijski odrziv i da RBA vjeruje u ulpl. RBA je u Top10, a kada netko iz Top10 pojacava svoju poziciju, to znaci samo jedno…
… odlicna vijest za ulpl dionicare!
Da se izrazim rijecima jednog kolege forumasa – teci ce ovdje med i mlijeko!
…
Da se izrazim rijecima jednog kolege forumasa – teci ce ovdje med i mlijeko!
Samo je pitanje kada…
Dugo me nije bilo (hvala Bogu na drugom poslu), no malo me iznenadio pad ulpl portfelja… No malo analize i zapravo iz pesimizma u optimizam 🙂
Vidim da BDI raste, a vidim i ogroman gap na asku od 377-600kn ima samo 113dionica! Idealno za blokadu 🙂 No sve bi bilo idealno kada se na asku nebi ljepili daytraderi sa oko 300 dionica naloga. U želji da zarade za burek, koče rast od 100%….
Ako je tako i na drugim dionicama onda mi je jasno zašto su se u americi odavno oporavile, a kod nas još kuburimo i stvaramo duplo dno. Sami sebi.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/QAZtTObegpDhiQdeRucXEg==.pdf
..tek toliko da znamo da i konkurencija nastavlja nasim stopama prosirenja flote! I to sad, u vrijeme niskih vozarina, ali i najjeftinijih brodova.
nista od rusenja. ocito i trziste pokazuje njenu vrijednost. znali smo to, ali ipak lijepo je to vidjeti i na djelu. mozda vise za nevjerne Tome, pred blagdan…
Sa Bloomberga:
Ship Rates Seen Rising Most Since 2009 as Owners Anchor
Ukratko,u Q2 analitičari očekuju rast cijena vozarina zbog sidrenja dijela brodova te većeg izvoza soje iz Brazila…