Uložit ćemo u Hrvatskoj 50 milijuna eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Uložit ćemo u Hrvatskoj 50 milijuna eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kad pročitam ovakve intervjue samo se zgrozim!!! Grozim se nonšalantnog pristupa ulaska na novo tržište i napuhanosti prilikom predstavljanja svog proizvoda koji je izvjesna novina na novom tržištu. Nonšalantnost i napuhanost se pakiraju nekom političkom pameću i političkim savjetima.
Kada se treba konkretizirati ta politička pamet i politički savjeti onda se ograđuje kako ipak konačnu odluku treba donijeti politika.
Tako u ovom intervjuu vidimo savjete o lošoj banci, kako veliki klijenti( klijenti banaka) prebacuju svoje obveze i promašaje na dobavljače( mala i srednja poduzeća), kako banke trebaju aktivno restrukturirati loše portfelje ali tako da ne slome velike klijente,kako su oni kao financijeri odgovorni i kontroliraju upotrebu namjenskih sredstava, kreditnu sposobnost zajmoprimaca i čistoću projekta koji se financira, kako nisu prije došli jer nije postojala zainteresiranost domaćih banaka.
I sada ispada, da su oni odlučili doći u Hrvatsku ne na poziv malih i srednjih poduzeća, ne na tržišnu mogućnost i tržišni potencijal hrvatskog poduzetničkog tržišta, nego na poziv banaka koja su ostala bez izvora financiranja svojih majki, i oslonjene na unutrašnje, odnosno domaće tržište izvora financiranja, sve kako bi pomogle prilikom restrukturiranje velikih bankarskih klijenata!!!???

New Report

Close