zaboli me koja je vijest, ako ide okret trenda tu sam… znam samo da sam +14 000 kn bogatiji u odnosu na jutros.
ovo je degutantno za gledati.predlazem da svi koji nemamo umocene prste u ovo danas posaljemo prijave HANFI jer ovome se mora jednom stati na kraj!
neka to pocne danas!
@amadeo
podržavam….i šaljem prijavu za 5 minuta….
poslao i ja prijavu hanfi pa nek razbucaju bagru koja ovo radi
??? šta nije uljanik otišao u stečaj? ok, nije ovdje neki promet,140k kn, ali ovake budalaštine se ne vide često.. to valjda ovi koji su unutra su napucali pa da nekim naivcima prodaju, šta uspiju
hm.. svi nesto ljuti i jalni.. pa i ja mogu biti ljut kad sr pricalo o kinezima.. ja uso po 1.3kn ujutro taj dan i odjednom u tom danu na 1.7kn.. i gledam dal da prodam il ne i ne prodam.. i pljus potop do kraja dana.. danas tek sad snimih situaciju sto se desavalo i jos sam u minusu.. sreca da nisam uzeo puno.. ja bi sad isto trebao ljut bit na onog ko mi je uvalio po 1.3.. to je burza..
Uvalio ti je na priču Kineza, i to je držalo vodu. A što danas drži vodu ?
vrijedi li pravilo spojenih posuda?..ajmo promatrat…i nije samo voda u pitanju 🙂
p.s. na toj cijeni treba prodat i ne pitat zašto..a ako ne, poslije pitati zašto, ionako će vrijeme pokazati tko je bio u pravu.
da, što se kineza tiče, ta priča smrdi prestrašno.., no možda ipak, ako ima magle..možda ima dima, a gdje ima dima, tu sigurno ima i barem malo vatre
..uopće nije kineska, nego domaća narodna :)))
ovo je degutantno za gledati.predlazem da svi koji nemamo umocene prste u ovo danas posaljemo prijave HANFI jer ovome se mora jednom stati na kraj!
neka to pocne danas!
Kad dionica naraste 300% odmah bi se ponistile transakcije i trazilo od Hanfe stopiranje,a kad dionica padne 95% nikom nista i sve regularno.
Ja bi se osobno bunio na pad,a ne na rast. Masu je podcijenjenih dionica i opet ne rastu. Zalite se Hanfi radije na to. Ova burza je strogo kontrolirana. Kad se pokupi najveci dio Free floata dionica se tek tada lansira. Ne prije i ne ako sindikat ne posjeduje 90% kupljenog na dnu.