A večeras ćemo vidjeti iza 21h kome su odnijeli u srijedu onih 3% po 20 lipa 🙂
Činjenica je da netko iz sjene preuzima udio u firmi preko bruze. Već danima, a mi kao ništa ne kužimo.
Možda Debekjak riješava to. A možda su u šumi 🙂
a ti misliš Debeljak samo gradi brodove, on nije na burzi, ne trguje ?
pa taj ima informacije iz prve ruke i može upravo on utjecati i na rušenje i dizanje i konačnu cijenu,
niš se ne znojim, čudno, prosjek mi ne dozvoljava
pitaj kolegu ASK-a, on me pitao neki dan koliko ih imam, 20x više od onih na 2kn, pa ti računaj sada
Ročište zakazano za 3. Maj.
Znači to sigurno nije slučajno.
Vjerojatno se planira neka dobra medijska bajka, kako je Uljanik grupa spašena baš na 3. Maj.
@frank
istina je jedna jedina, a ti piskaraj što hoćeš
http://zse.hr/default.aspx?id=91395
a pazi sad ovo??!?!
Misteriozni sastanak u Banskim dvorima
Glavna informacija zbog koje je sudac odgodio stečajno ročište Uljanik brodogradilišta bila je izjava na sudu predstavnika Uljanik brodogradilišta, koju je pred novinarima potvrdio Emil Bulić, predsjednik uprave Uljanika d.d., krovne tvrtke Uljanik grupe, da je u četvrtak poslijepodne uprava Uljanika bila na sastanku s premijerom Andrejom Plenkovićem i da je na tom sastanku glavna tema bila nastavak pregovora o restrukturiranju s Brodosplitom i eventualno traženje drugih rješenja u dogovoru s Europskom komisijom.
@purko
stečaj ne može biti do 24.04. to je jasno, a onda bumo vidli
pa ok, to i kažem, samo zapamtite tko sad što piše i gledajte tko će kasnije kukat i zapomagat… bit će opet svi krivi, od države, vlade, hanfe, pa nadalje
ova uljanik trakavica postaje kao santa barbara
Uljanik kao Brexit, stečaj odgođen, Debeljak se vraća u igru
Uljanik kao Brexit, stečaj odgođen, Debeljak se vraća u igru
ULJB je ticker dionice o kojoj palamudiš već danima ovdje.
ULJN je ticker dionice kojom mi trgujemo.
Pa ti vidi