ULJN (Uljanik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULJN (Uljanik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sud je odgodio stecaj 3. Maja za 17.4., a Uljanika za 3. maj!
Je li ovo neki znak? 🙂 🙂

Moglo bi biti. Malo bi bilo morbidno da sud pošalje Uljanik u stečaj na 3. Maj

Franklin

ja ne vidim nigdje problem. neka platimo jamstva pošto smo za njih garantirali. poslije toga neka bilo tko preuzme naš udio za 1 kn i neka garatiraju svojom imovinom (vlasnici, sdp, ids ma svi hoštapleri koji se kunu u brodogradnju) za daljnje poslovanje hrvacke brodogradnje. ja ne vidim gdje je tu problem? onaj tko preuzme priču mora minimalno 10 godina garatirati za poslovanje jer je u suprotnom država prva da se naplati iz eventualne imovine. ( da poreznim obveznicima vrate bar dio otetog). ma i 5 godina. Znači sva zarada i blagostanje vlasnicima i dioničarima ali u slučaju katarze (koja se sigurno neće desiti jer je to hrvacka brodogradanja i mi najbolje gradimo i prodajemo brodove) država se prva naplaćuje od bilo čega. ako ovo nije fer ja ne znam kaj je

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Puno je tu dijonica pokupljeno ovih dana od ona 2 fonda i kogaveć ne… ne bi me čudilo da se odradi još jedan jači rast… barem do kune. Sve ovisi tko je kupovao i koje su namjere.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Vlada je okrenula palac dolje: Uljanik se neće restrukturirati

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/uhiceni-su-pred-sucem-istrage-trazi-se-pritvor-za-devetoricu-621473 – 24sata.hr

Ignore: KressoM, delux

Vlada je okrenula palac dolje: Uljanik se neće restrukturirati

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/uhiceni-su-pred-sucem-istrage-trazi-se-pritvor-za-devetoricu-621473 – 24sata.hr

Kažeš , i ti bi po 20 lipa ? E pa stani u red 🙂

Franklin

@frankwall
ne bih ni po lipu jer ovo ide u stečaj, samo je pitanje dana, a to završava 0 (tzv. nulovanje). Ovo je školski primjer igre “tko zadnji magarac”, a toga smo se ovdje nagledali na bar 20 dionica. Valjda ćeš prije te 0 uspjeti uvaliti svoje papiriće nekome ovdje s foruma? Sretno….

Dečki, jel itko izračunao kad bi ovdje najranije mogao ići delisting ?

Franklin

@frankwall
ne bih ni po lipu jer ovo ide u stečaj, samo je pitanje dana, a to završava 0 (tzv. nulovanje). Ovo je školski primjer igre "tko zadnji magarac", a toga smo se ovdje nagledali na bar 20 dionica. Valjda ćeš prije te 0 uspjeti uvaliti svoje papiriće nekome ovdje s foruma? Sretno….

haha, ti i dalje ne kužiš da je sutra ročište za firmu koja je tvrtka kćer ove ovdje naše firme.
Dobro je , bit će bolje 🙂

Franklin

@frankwall
ne bih ni po lipu jer ovo ide u stečaj, samo je pitanje dana, a to završava 0 (tzv. nulovanje). Ovo je školski primjer igre "tko zadnji magarac", a toga smo se ovdje nagledali na bar 20 dionica. Valjda ćeš prije te 0 uspjeti uvaliti svoje papiriće nekome ovdje s foruma? Sretno….

haha, ti i dalje ne kužiš da je sutra ročište za firmu koja je tvrtka kćer ove ovdje naše firme.
Dobro je , bit će bolje 🙂
[/quote]

Ti i dalje ne kužiš da stečajem brodogradilišta ova firma praktički nema više ništa osim ogromnih dugova?
Naravno, bit će bolje – čim ovo ode u stečaj…

Avax ti si odličan dokaz da se ljudi koji ne poznaju osnove financija ne bi smjeli upuštati u rizične burzovne avanture.
U trenutku kada nad nekim društvom kćeri bude pokrenut stečaj, a ja ne kažem da će biti, dugovi tog društva kćeri postaju stvar stečajne mase. Koga ? Društva kćeri. I njegove imovine.
A ne bilježe se više kao dugovi matice.
Uljanik Brodogradnja d.d. je matica.

Uljanik Brodogradnja d.d. ne mora u stečaj samo zato što joj je neko od društava propalo.

Franklin

Nije šija nego vrat. Ako te veseli, samo naprijed. Kupuj dionice i uživaj.

Evo Horvat kaže stečaj, popodne ce Pavic govorit o pravima radnika. Ali oni nemaju petlje proglasit stečaj vec odluku prenose na sud. Koja komedija od predsjednika vlade.

vid'la žaba...

New Report

Close