ULJN (Uljanik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULJN (Uljanik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zorangutan,

Želiš reći da bi 3. Maj u stečaju, ako ode u stečaj, morao potom tražiti stečaj Uljanik Brodogradnje d.d. ?

Nekako ne vjerujem u taj scenarij. To ne bi baš bilo solidarno sa Pulom.

Franklin

ovo što je netko izračunao 2000 kuna minusa po dionici zapravo je jamstvo države a ne jamstvo uljanika,tako da sav dug će platiti država,a imovina nije pod hipotekom,dakle dionica vrijedi puno više od trenutne cijene..

Bože pomozi. Pa nije država napravila taj gubitak nego uljanik! Ti misliš da kad netko plati tuđi dug, dug se briše i gotova priča?!? A to da nema hipoteka je izmišljotina.
Dakle, dionica je trenutno precijenjena za 40 lipa.

Ignore: KressoM, delux

ovo što je netko izračunao 2000 kuna minusa po dionici zapravo je jamstvo države a ne jamstvo uljanika,tako da sav dug će platiti država,a imovina nije pod hipotekom,dakle dionica vrijedi puno više od trenutne cijene..

Bože pomozi. Pa nije država napravila taj gubitak nego uljanik! Ti misliš da kad netko plati tuđi dug, dug se briše i gotova priča?!? A to da nema hipoteka je izmišljotina.
Dakle, dionica je trenutno precijenjena za 40 lipa.
[/quote]

Netko nije uspio kupiti jučer po 20 lipa 🙂

Franklin

Zorangutane, na koji ULJANIK mislis?
ULJANIK Brodogradiliste d.d. ili ULJANIK – brodogradnja…turizam d.d.?
Vise se ne zna koji ide u stecaj 🙂

@johnwajne
sve se jako dobro zna…a uskoro će to doći i na pismeno za sve nevjerne tome….
btw. stanje u top10 pokazuje da su 2 fonda prodavala…a tek kad sutra izađe novi top10….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Mogao bi ići stečaj s preustrojem izgleda… kaže Kuščević.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

@purco
fond se riješio dionica prije sutrašnje odluke o stečaju….štafetu je uvalio malima…toliko o tome
p.s. jučer je prošlo 450.000 dionica po prosječno 0,39 kn

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Mozemo svi mi misliti da ovo vrijedi 0 ali trziste nam pokazuje da se trzi po 0,44kn.

get rich or die tryin'

Meni recimo 3kn vraca 30% uloga… dakle sto sada ovdje imam gledati

onda nažalost ide nulovanje za dioničare. brišu se svi dugovi kao svi ulozi dioničara i stvara se nova firma. biznis opstaje, radnici ostaju na poslu, a dioničari gube sav ulog.

on isto ne zna da Zakon to ne predviđa ka ni ja, ali je on ministar
i zna da nešto treba učiniti
bez obzira kako se završilo, što god se napravilo, više se ne smije dozvoliti da novac nestaje kroz brodogradnju, bio to stečaj ili restrukturiranje

U petak je ročište za otvaranje stečaja kod poduzeća Uljanik Brodogradilište, temeljnog kapitala 458 miliona kuna.
Dionice kojima mi trgujemo su one Uljanik Brodogradnje d.d. , temeljog kapitala oko 100 miliona kn.
Uljanik Brodogradilište d.d. je veliki teret za Uljanik Brodogradnju d.d.
Ukoliko i dođe do stečaja Brodogradilišta, otvoren je put za dokapitalizaciju Brodogradnje d.d.

Franklin

New Report

Close