ULJN (Uljanik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULJN (Uljanik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ULJANIK Brodogradilište d.d., OIB: 21764428190, Temeljni kapital (‘000 kn): 481.157
ULJANIK – brodogradnja…d.d., OIB: 56243843109, Temeljni kapital (‘000 kn): 108.688

Kojom dionicom mi trgujemo ovdje?

@purco
koliko ja znam, stečaj s preustrojem više ne postoji u našem zakonodavstvu zbog EU pravila…ali i da postoji, to bi značilo da se razvlašćuju i sve gube sadašnji vlasnici (dioničari), da sve preuzima država koja onda nakon nekog vremena saniranu firmu prodaje nekom drugom…nema ovdje kruha kako god okreneš…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Sjednica Vlade pomaknuta za 11:00..jos nema dnevnog reda..Borba se bije .

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Zaboravili ste na medije. SVI mediji pumpaju da se ovo otjera u stečaj. Što mislite kako će reagirati ako se to ne dogodi? Razbit će Plenkija ko beba zvečku, a on to zna. S druge strane ako objavi stečaj, slavit će ga ko nacionalnog heroja. Koliko glasača čita medije? Koliko radi u Uljaniku? Izračunajte sami…

Erste Plavi bi trebao biti komplet vani… još eventualno neki sitniš ima PBZ…ako uopće i to imaju. Čeka se plenum…plenkum.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Nisam uspio naci ni kunu jamstva od ULJANIK – brodogradnje d.d. za dugove 3. Maja.

Slažem se Pongo.
Ali i ako ode 3. Maj u stečaj sada, zar to nije dobro za matičnu firmu ?
Rasteretit će se velikog duga, jer 3. Maj ima veliku imovinu kojom će se pokrivati dugove
te firme u slučaju stečaja.

Franklin

John Wayne, ni ja ne mogu naći. Gdje bi to trebalo pisati u bilancama Uljanik Brodogradnje d.d. ?

Franklin

pa i viktor lenac je bio u stečaju pa je sad profitabilan,ako i završi uljanik u stečaju to ne znači da će dionica pasti na nulu

Netko je ovdje računao i izračunao da je gubitak 2000 kn po dionici! Sa stečajem ili bez njega, ta dionica vrijedi 0 kn (i to samo zato jer niže ne može)!

mislim da vlada ipak ne smije ubaciti uljanik u default,jer bi nam u tom slučaju bdp pao na +0%..

Glupost. Objavljena je analiza po kojoj na 100 kn Uljanik doda vrijednost od smiješnih 12 lipa!

u svakom slučaju 30 lipa za dionicu je premiješno..

Sve iznad 0 kn za ovu dionicu je presmiješno.
[/quote]
možda likvidiraju uljanik, a 3. maj opstane u nekom obliku..jel i tada na nuli?

koliko se sjećam, nije uljanik jamčio za 3.maj nego obratno tako da nema šanse da u stečaj ode 3.maj, a da uljanik preživi jer i dalje postoji regresno pravo 3.maja prema uljaniku

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

U biljeskama revidiranih financijskih izvjesca Grupe (na FINI naravno). I ne mogu naci da ista pise.

ovo što je netko izračunao 2000 kuna minusa po dionici zapravo je jamstvo države a ne jamstvo uljanika,tako da sav dug će platiti država,a imovina nije pod hipotekom,dakle dionica vrijedi puno više od trenutne cijene..

New Report

Close