I ja sam dokupio na 0.21… bitno niži prosjek… prodao pola na 0.3XX
ja izašao s još jednim dijelom kupljenim na 0.21. S ostalim čekam sutra.
@megido
1. Nitko od radnika neće biti nama/državi na teret jer istra vapi za radnom snagom, dakle svi koji žele raditi mogu već sutra dobiti ovi posao.
2.Stečaj štedi najmanje 4 milijarde kuna državnog novca! Jesi li svjestan koliko se projekata i koliko novih firmi može otvoriti s toliko kapitala koji bi restrukturiranjem bio jednostavno spaljen!
Gdje to inženjer brodogradnje može odmah sutra dobiti posao u Hrvatskoj?
Hvala!
Narafvno uz uslov da nema iskaznicu HDZ ili HNS (bandić sve prima ako su rođeni južno od Save)
Onda nije tak i onak važno da uopće ima diplomu.
Mi stvarno želimo biti totalni debili kojima će biti uspjeh u životu jedino naganjanje lopte.
Fizika, kemija, strojarstvo, matematika, inženjerstvo, elektrotehnika. su baze da bi uopće mogli ući u svijet novih tehnologija.
To jedino nije jasno g.lupim političarima. Uopće nije važno koja stranka.
@megido
1. Nitko od radnika neće biti nama/državi na teret jer istra vapi za radnom snagom, dakle svi koji žele raditi mogu već sutra dobiti ovi posao.
2.Stečaj štedi najmanje 4 milijarde kuna državnog novca! Jesi li svjestan koliko se projekata i koliko novih firmi može otvoriti s toliko kapitala koji bi restrukturiranjem bio jednostavno spaljen!
[/quote]prolistaj Eclecticu koji put pa ćeš neke stvari pohvatati. Nikad nije kasno. Zdravo druže Megido!
[/quote]Vidim ti si kao pročitao i misliš da si pobrao svu pamet svijeta. Ajde sretno s tim znanjem. Ubuduće budi konkretan u odgovoru. Tu vidim pamet a ne u filozofiranju.
@megido
Isto tako mogu ja napisati da je bolje da ide stečaj koji je jeftiniji za 4 milijarde kuna pa se neće morati podići porezi za pokriti gubitke kod Uljanika.
https://direktno.hr/direkt/radnici-uljanika-stigli-kod-predsjednice-kolinde-grabar-kitarovic-151137/
Evo trazi se spas i od predsjednice, ma bravo!
Koja je vrijednost zemljišta ?
koje su šanse da nepoznati kupac kupi sve po 0.01 lipu, postane vlasnikom , pa onda tuži, utužuje , ustečava ili predstečava, te na taj način mu ostane teren ?
Koja je vrijednost zemljišta ?
koje su šanse da nepoznati kupac kupi sve po 0.01 lipu, postane vlasnikom , pa onda tuži, utužuje , ustečava ili predstečava, te na taj način mu ostane teren ?
Nikakve. Zemljiste je pomorsko dobro,dakle nije vlasnistvo uljanika. Zgrade i ostala imovina odavno je pod visestrukim hipotekama. Sanse da dionicari dobiju makar 1 lipu ne pisroje jer je dug 2000 kn po svakoj dionici. U petak cekamo otvaranje stecaja i zatim blokiranje trgovanja do okoncanja stecaja. Tocka.
Neki od uhicenih su poslovni partneri Danka Koncara.
Dok se suvlasnik slika s predsjednikom, radnici tek dobili pola plaće za studeni