ULJN (Uljanik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULJN (Uljanik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Burza jasno pokazuje kakva se odluka očekuje sutra ili prekosutra. Čak mislim da vlada sutra neće donijeti nikakve formalne odluke nego će prepustiti trgovačkim sudovima u Rijeci i Pazinu da donesu odluke o otvaranju stečaja, a oni će oprati ruke od svega u stilu: neka svatko radi svoj posao, tj. policija hapsi krivce, sudovi otvaraju stečajeve, a oni anemično promatraju sa strane kao da ih se to ništa ne tiče.

Problem Vlade je što joj je propadalo njezino poduzeće i trošili su se novci njima pred nosom ona se bavi privatnim poduzećem Agrokorom.
Znači donosi zakon za spas Agrokora i imenuje posebnog Vladinog povjerenika.

A što radi za to vrijeme s Uljanikom? Ništa.

Ministrica Dalić i Plenković su bili na vrijeme obaviješteni sa stanjem u uLjaniku a nisu ništa poduzeli.

A ispada da će stečaj uljanika koštati hrvatske obveznike duplo više nego stečaj agrokora da je sam propao.

Očito da su u pitanju bila kako za svoj džep zaraditi na Agrokoru, a Uljanik i 3 maj neka propadnu jer će to lijepo sanirati hrvatski porezni obveznici.

Ako ovo nije na razini korupcije i veleizdaje hrvatskih građana, onda ne znam što nije.

Nadam se da će USKOK proširiti istragu na zadnje tri Vlade i njihovu odgovornost za nečinjenje, odnosno činjenje sa sumnjivim motivima.

Po meni raspodjela novca, odnosno pranje novca.

Ono što je važno napomenuti da se to događa i u drugim brodogradilištima, odnosno svim državnim firmama gdje su nekakve potpore, odnosno u svim državnim firmama.

očekujem USKOK i policiju da uđu u sve državne firme i vide gdje nestaje naš novac.

Lp

Evo lijepo kad ugasite uljanik na otoku napravite “Manhatan u Puli ” i nebodere od 200 katova i neka dodju najjace banke i bit cemo preporodjeni .
4 milijarde ciste dobiti su izvukli !..Svim radnicima uljanika zagarantirat rad na salteru …za to i ovako treba samo sss…Placa 5000 kn..Mrak

Stranim vlasnicima banaka oko 4 milijarde kuna dividende

Pozdrav

svi smo mi Crobex

OPREZ!
trenutno gledate zadnji pokušaj dizanja cijene radi iskrcavanja burekđija koji su se danas zaletjeli u ULJN! dosadašnji dioničari su danas rasprodali preko 400.000 dionica jer sutra ili prekosutra trgovački sud donosi odluku o stečaju. nemojte da vas ekipa natrpa dionicama u zadnjem pokušaju uvaljivanja bezvrijednih papirića kojima slijedi nulovanje!

Jedno pitanje onima koji zazivaju stečaj i tolike radnike na teretu države, bez plaće. Kako ćemo mi mali ljudi osjetiti boljitak time što će Uljanik otići u stečaj? Kako ćemo osjetiti konkretnu korist od tih ušteđenih novaca?

neće uvijek biti ovako.

@megido
1. Nitko od radnika neće biti nama/državi na teret jer istra vapi za radnom snagom, dakle svi koji žele raditi mogu već sutra dobiti ovi posao.
2.Stečaj štedi najmanje 4 milijarde kuna državnog novca! Jesi li svjestan koliko se projekata i koliko novih firmi može otvoriti s toliko kapitala koji bi restrukturiranjem bio jednostavno spaljen!

Ignore: KressoM, delux

OVAJ TJEDAN ODLUKE O STEČAJU
Upitan očekuje li za sutra Vladinu odluku o Uljaniku, odgovorio je kako ne očekuje da će konačna odluka o sudbini Uljanika biti donesena sutra. Potvrdio je, međutim, da i sud može reći svoje. Za sutra je, naime, na Trgovačkom sudu u Rijeci zakazano ročište u sklopu prethodnog postupka radi utvrđivanja pretpostavki za otvaranje stečajnog postupka nad Brodogradilištem 3. maj, a takvo je ročište za Uljanik brodogradilište zakazano za petak na Trgovačkom sudu u Pazinu.

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/horvat-kaze-da-su-blizu-odluke-oko-uljanika-ali-i-dalje-ne-zeli-potvrditi-da-ide-u-stecaj-i-svi-ostali-okolisaju/

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@megido
1. Nitko od radnika neće biti nama/državi na teret jer istra vapi za radnom snagom, dakle svi koji žele raditi mogu već sutra dobiti ovi posao.
2.Stečaj štedi najmanje 4 milijarde kuna državnog novca! Jesi li svjestan koliko se projekata i koliko novih firmi može otvoriti s toliko kapitala koji bi restrukturiranjem bio jednostavno spaljen!
Kako ćemo konkretno to mi osjetiti u svom svakodnevnom životu? Hoće li meni biti smanjen porez, hoće li pojeftiniti struja, voda, smeće, vrtić? Neće!

neće uvijek biti ovako.

@megido
Isto tako mogu ja napisati da je bolje da ide stečaj koji je jeftiniji za 4 milijarde kuna pa se neće morati podići porezi za pokriti gubitke kod Uljanika.

Ignore: KressoM, delux

@megido
Kako ćemo konkretno to mi osjetiti u svom svakodnevnom životu? Hoće li meni biti smanjen porez, hoće li pojeftiniti struja, voda, smeće, vrtić? Neće!
[/quote]prolistaj Eclecticu koji put pa ćeš neke stvari pohvatati. Nikad nije kasno. Zdravo druže Megido!

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

OVAJ TJEDAN ODLUKE O STEČAJU
Upitan očekuje li za sutra Vladinu odluku o Uljaniku, odgovorio je kako ne očekuje da će konačna odluka o sudbini Uljanika biti donesena sutra. Potvrdio je, međutim, da i sud može reći svoje. Za sutra je, naime, na Trgovačkom sudu u Rijeci zakazano ročište u sklopu prethodnog postupka radi utvrđivanja pretpostavki za otvaranje stečajnog postupka nad Brodogradilištem 3. maj, a takvo je ročište za Uljanik brodogradilište zakazano za petak na Trgovačkom sudu u Pazinu.

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/horvat-kaze-da-su-blizu-odluke-oko-uljanika-ali-i-dalje-ne-zeli-potvrditi-da-ide-u-stecaj-i-svi-ostali-okolisaju/

znači do kraja tjedna trgovački sud odlučuje o stečaju , a onda je gameover

KOJA RASPRODAJA

Sutra će se mirovinski fondovi hvaliti da su prodali dionice i da nemaju gubitaka.
Mogli su podjeliti braniteljima.

Mi bi im bili “zahvalni” za sve dobro što su nam napravili.

Nekada se zapitam jel toliko vredniji “gnoj” od brodova? Ili to nema veze, vec je samo pitanje vlade u koju spalionicu zele dati nas novac, a u koju ne!

New Report

Close