Ulazak Lidla i Interspara nije uzdrmao Konzum i druge domaće lance (objavljeno 27.12.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Ulazak Lidla i Interspara nije uzdrmao Konzum i druge domaće lance (objavljeno 27.12.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

mislim, i nadam se, da lidl nema neku budućnost u hrvatskoj jer prodaju smeće i to po ne baš jeftinim cijenama. istina, nisam bio u njihovim dućanima, ali po ovome što imaju u letcima, niti nemam namjeru. ako se ne varam, dosad u tim letcima nije bio nijedan poznatiji hrvatski proizvod

Čudan stav, toliko negativnih impresija bez konkretnog uvida u stanje. Ja sam bio u Lidlu i mogu reći da nije loš, čak bolji od mnogih razvikanijih imena, a ima više hrvatskih proizvoda od nekih konkurenata. Sve u svemu, lijepo čisto pregledno, bez gužve, ljubazno osoblje, bez čekanja na blagajni.
So far so good

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

Čini mi se da je Lidl postao popularniji od Konzuma. Uvijek me veća gužva dočeka u Lidl trgovinama nego Konzumu. Imaju povoljnije cijene, pa čak i kvalitetne proizvode. Njihova robna marka nije loša, trenutno su Vam Lidl W5 proizvodi[/url] na akciji.

New Report

Close