Ulazak Hrvatske u EU 2009. godine, utjecaj na cijenu dionica

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Ulazak Hrvatske u EU 2009. godine, utjecaj na cijenu dionica

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim da nam slijedi hold na tržištu čim uđemo (ili pola godine prije toga), ali zato do tada će biti pumpanja nevjerovatnih razmjera (otprilike ovakvih kakve nam se upravo događaju).
Sve po scenariju već viđenom u desetorici ušlih 2005-te
Znači veselimo se, imamo još dvije godine sreće

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

Mislim da ste se malo prenaglili.

Rezolucija kaze da se oni nadaju da ce HR 2009. moci zatraziti clanstvo (ako ispuni kriterije u meduvremenu).
Cak i da se to dogodi tijekom mandata ovog Parlamenta (sto bi bio veliki uspjeh) i Parlament da zeleno svjetlo, onda sljedi proces verifikacije po zemljama, EU Komisiji i sl. koji traje jos barem godinu dana.

Tako da u najboljem slucaju HR moze postati clanica negdje krajem 2010.

Mislim da ste se malo prenaglili.

Rezolucija kaze da se oni nadaju da ce HR 2009. moci zatraziti clanstvo (ako ispuni kriterije u meduvremenu).
Cak i da se to dogodi tijekom mandata ovog Parlamenta (sto bi bio veliki uspjeh) i Parlament da zeleno svjetlo, onda sljedi proces verifikacije po zemljama, EU Komisiji i sl. koji traje jos barem godinu dana.

Tako da u najboljem slucaju HR moze postati clanica negdje krajem 2010.

pa još bolje, imamo više vremena za očekivanja…

misljenja sam da nas ovo hebe…..neizvjesnost oko ulaska u eu…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Naslov je pogresan. Nema teorije da u 2009. udjemo u EU tak da ne vidim svrhe raspravljati dalje o tome osim ak se ne promijeni u 2011. sto je nekako izglednije.

Europski parlament donio odluku o ulasku Hrvatske u EU 2009.g. Sta mislite kako ce se to odraziti na
cijenu dionica???

Ako smo mi 2009 u EU ja se bacim kroz prozor

i sve svoje dionice poklanjam

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Naslov je pogresan. Nema teorije da u 2009. udjemo u EU tak da ne vidim svrhe raspravljati dalje o tome osim ak se ne promijeni u 2011. sto je nekako izglednije.
zato sam izvukao ovu temu iz naftalina…..izvuci cu je 2011 god,a tada ce se spekulirat dali cemo 2015 u eu….i tako dalje i tako dalje………na zalost ili mozda ne?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da bi se uslo u EU treba proci refrenedum. A kako sada stvari stoje gradani RH ne zele u EU.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Za strana ulaganja u HR važno je da se HR uključi u NATO u travnju.
Danas glasuju Slovenci.
A glede EU to je 2010. izgledno ako Slovenci ne budu zezali.
Ako budu HR treba zatražiti da se primi u EFTA; to ti je kompletno Single Market legislation osim poljoprivrede i ribarstva.

New Report

Close