Udruga Franak: Zastrašivanje naših članova kao alat u političkoj utakmici?

Naslovnica Forum Komentari članaka Udruga Franak: Zastrašivanje naših članova kao alat u političkoj utakmici?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Glede Ustavnog suda situacija je da nas apsolutno vise nista ne moze iznenaditi jer smo sve blize onoj definiciji “slucajne drzave”! Sabor je donosioc Zakona ali jednako tako i ustavotvorac pa je malo neobicno kad se ruse isti ti zakoni koje je Sabor izglasao jednoglasno.

Banke se u ovom zakonu pozivaju na retroaktivnost, no zaboravljaju da su upravo kroz retroaktivnos Linicevom odlukom dobile za pravo kreirati fiksnu marzu u istim tim kreditima koja je i za 100% veca od same ugovorene kamatne stope!!! Nadam se da ce Udruga Franak povesti racuna o tom pitanju pa jednako tako traziti ustavnost te odluke, posebice ako padne ovaj zakon o potrosackom kreditiranju!

In the meantime… 34,33,32,…. [emo_namigusa]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

kakva predizborna podmetanja sdp-a !
lalovac liku iz franka isprica da je hdz protiv i da rusi na ustavnom sudu a ovaj mlitavac kao naivno to isprica pred novinarima !!!
hdz je mala beba za ove udbaske fore !

UDBA jugend ide dalje. Hrvatska raste.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Zanimljivo kako je Poslovni namjerno preskocio clanak Bloomberga i izjave analiticara i medjunarodnih financijskih ulagaca koji smatraju pozitivnim navedeni zakon jer isti smatraju kao osnazivanje ekonomskog sustava drzave te siguran gospodarski rast samo kao posljedicu ovog zakona!!!

Za one koje ne zanimaju udbe, partizani i ostala kradezevska podmetanja clanak se nalazi ovdje: http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-11/spiteful-bank-bashing-evokes-yawn-as-investors-return-to-croatia

New Report

Close