Udovoljili najvišim kriterijima struke (objavljeno 09.01.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Udovoljili najvišim kriterijima struke (objavljeno 09.01.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je tipični real-socijalistički članak dostojan ocvale faze režima Envera Hodže. Nijedan, ama baš nijedan trag nekog konkretnog primjera iz prakse, stručnog zadatka, rješenja problema koji su “izvrsni” savjetnici obavili. “Izvrsnost” se neprekidno izrijekom spominje ali se ni na koji način ta kvalifikacija ne potkrjepljuje.
Tko je taj predsjedatelj i ta direktorica udruge? Kad su već imenovani da je barem dan neka natuknica o njihovoj stručnoj pozadini, kvalitetama koje su ih dovele do tih respektabilnih pozicija – to bi na nešto sličilo. Ovako je članak doista besmislen i ne služi ovim novinama na čast.

Ovaj “članak” je stvarno loš[smiley7]

Postovani/a,
Raduje me sto citate nase novine i sto ste pozorno procitali tekst o certificiranju poslovnih savjetnika koje je zasluzilo objavu, temeljem osnovanih cinjenica. O njima mozemo prodiskutirati ukoliko mi se javite na mail elenora.dukovac@poslovni.hr. Budite svjesni da nismo imali toliko prostora, za svakog od poslovnih savjetnika jos isticati zivotopise i dosadasnja poslovna postignuca. Obzirom da se radi o kvalitetnim strucnjacima, vjerujem da ce ubuduce biti prilike. Inace, sretna sam sto u zivotu nisam osjetila diktaturu Envera Hodze. Naprotiv, uzivam u demokraciji koja mi je, medju ostalim, omogucila visoko obrazovanje i strucnu edukaciju svjetskih strucnjaka. Zato me raduje kad i drugi napreduju u karijeri.
Lijep pozdrav, Eleonora Dukovac, autorica teksta

Istina – za ovakav događaj bio bi interesantan i malo opsežniji članak…ovaj je strukturiran kao “teaser”, za ljude željne znanja o konzaltingu… iako, za prvu informaciju je dosta – ja sam tražio više i našao njihov web preko Google-a – http://www.ups-amc.org – prilično profesionalan!

New Report

Close