Uber krenuo putem koji je doveo do financijske krize

Naslovnica Forum Komentari članaka Uber krenuo putem koji je doveo do financijske krize

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako ne zadovoljavaju uvjete otplate ako rade za Uber i Uber im kontrolira isplatu plaće? A ako ne budu radili, samo auto daju drugome. Koje gluposti…


zagreb-i-uber–bal-b’udala-i-monopolista

Patetični jad koji zabranjuje besplatne vožnje

Zamislite taj patetični jad.
Neki činovnik u svom uredu nabadajući po PC-u s dva prsta piše obrazloženje zabrane bonusa u smislu zabrane besplatnih vožnji!
Uzima si pravo vama građanima zabraniti besplatnu uslugu, koju vam davatelj usluge daje – jer je davatelj usluge izračunao da mu se to isplati.
Ali ne, treba štititi lijene, neradnike, korumpirane, g’lupe, i tko zna kakve – pa vama građanima treba taj poklon zabraniti!

I tko vam zabranjuje – upravo oni kojima plaćate najveći prirez u državi, onaj u Gradu Zagrebu

Ali onda se javljaju oni koji se pitaju:
„A gdje sam ja?“
Gdje je potreba za posebnim uredima?
Nazorom?
Inspekcijskim dodacima?
Tko će platiti janjetinu?

obrišite ‘ u riječi b’udala:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagreb-i-uber–bal-b’udala-i-monopolista/859714.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagreb-i-uber–bal-budala-i-monopolista/859714.aspx

.

s’eronje-iz-radiotaksija-zagreb

HRPA s’eronja iz Radio-taksija Zagreb udružila se s drugim s’eronjama – onima iz Carinske uprave. Cilj: Uništiti UBER

pojavila se eto aplikacija koja predstavlja sve što Radio-taksi nije: kao prvo, poziv je besplatan, kao drugo, nema mogućnosti muljaže jer sve se plaća karticama (100% dostupno financijskoj kontroli jer tajnih računa u Hrvatskoj nema), kao treće – sve je transparentno: dobijete i vozača i kada dolazi i kasnije u mail rutu kojom vas je vozio, da slučajno neki stranac ne bi zaobilazno dolazio do centra.

Ova zemlja, Hrvatska, krenut će naprijed ne kada je bude vodio SDP, HDZ ili Most, nego će krenuti naprijed kada monopolni, socijalistički, zlobni, primitivni i antipoduzetnički način rada kakav promovira Radio-taksi Zagreb (a vidimo ga u masu djelatnosti) uza svoje inspektore, seratorske carinike, ograničenja i besmislene pravilnike bude poslan u ropotarnicu povijesti.

Ova zemlja će krenuti naprijed – upravo i baš kada modeli poslovanja kakve promovira Zagrebačka gradska skupština i Radio-taksi Zagreb budu zgaženi, uništeni i bačeni u kantu gluposti, a s’eronje budu natjerani na poslove gdje ih ne štiti ni dozvola ni status državnog službenika.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/seronje-iz-radiotaksija-zagreb/862049.aspx

.

New Report

Close