Ovo je izvrsna pomoc od strane poslovnog dnevnika i kamo srece da i drugi mediji ovako pomazu.Svaka pomoc je dobrodosla. Čak 3 mjesta u restoranu eeeej.Ovakve nam srtane investicije trebaju.Bravo odlicno. Ja sam u petak čuo da će jedna charter tvrtka u Splitu oglasit radno mjesto za spremačicu brodova početkom 5. mjeseca pa se javite u ACIja u Splitu.
Moja firma bi rado zaposlila nekoliko ljudi, jedini uvijet je da imaju iskustvo i da su spremni raditi 8 sati dnevno, 40 tjedno. Iskustvo koje se trazi je da su sudjelovali na razvoju nekog grafickog programa ili racunalne igre visoke klase (AAA) kao graficari ili programeri. Obrazovanje ljudi sa iskustvom nam nije bitno. Ako covjek razumije inverznu kinematiku, nebitno nam je da li je ing Strojarstva ili NKV.
To je prvoaprilska zayebancija. Prema Pravilniku o ugostiteljskim objektima,
kategorizacija RESTORANA s tri zaposlene osobe je nemoguća,
osim ako restoran RADI U JEDNOJ SMJENI.Kuhar mora imati kvalifikaciju. Onaj tko poslužuje, ne može/ ne smije / i pripremati hranu, onaj tko kupuje hranu , ne može stajati nad termičkim blokom,zbog strogih sanitarno-tehničkih uvjeta…
Ako se jedan od njih razboli ….tko će raditi ??? KOnobar će kuhati, a kuhar
posluživati………..i kuhati…a tko će poštivati satnicu, propise i zadovoljiti
uvjete…..pa, u prekršaju su, čim otvore vrata restorana s tim brojem zaposlenih …. ako rade u dvije smjene.