A koja je poanta svakodnevnih članaka o SDP/HDZ promašajima? Ovo bar spada u pozitivne vijesti – jedan hrvatski stručnjak je pronašao svoju profesionalnu afirmaciju, za razliku od tisuća drugih koji i dalje kukaju.
Sve je to velika diskriminacija .
Zašto se za uhljebe ne daju nikakvi poticaji?
Mediji svakodnevno objavljuju bajkovite priče sa zapada i praktički potiču iseljavanja sa svojim nekritickim i manipulirajucim tekstovima. Pa i u ovome skracenom tekstu nema dijela iz cijelog članka gdje na kraju kaže da živi na katu privatne kuće sa Rumunjem i Bugarom!? To je valjda isto “super”. Naravno nema navedene cijene takvog stanovanja. Mediji recimo ne bi izvjestili da je nedavno 7000 ljudi prosvjedovalo u Minhenu zbog ogromnih cijena stanovanja!
nije to nista, od moga brata sestre sina stric… 🙂
ali ozbiljno.. ispod 4 nije trebo uopce razgovarat 🙂
Mediji svakodnevno objavljuju bajkovite priče sa zapada i praktički potiču iseljavanja sa svojim nekritickim i manipulirajucim tekstovima. Pa i u ovome skracenom tekstu nema dijela iz cijelog članka gdje na kraju kaže da živi na katu privatne kuće sa Rumunjem i Bugarom!? To je valjda isto "super". Naravno nema navedene cijene takvog stanovanja. Mediji recimo ne bi izvjestili da je nedavno 7000 ljudi prosvjedovalo u Minhenu zbog ogromnih cijena stanovanja!
Svabo je rentijer veliki.. zato kazem, ne isplati se.. sve vidjeno u starom Rimu
u nas je “kontrolirao”, a tamo vari (razlika je statisticki signifikantna)… vozi se na posao puno km.. zivi u rupi vecoj neg Cakovec vjerojatno, a da zna njemacki on to samo misli..
zasto sam bezobrazan?
ja kad sam dobio posao, prva stvar koju sam ucinio je bila da zovem novine