U susjednoj državi je gotovo 200 tisuća zaposlenih na “državnim jaslama”

Naslovnica Forum Komentari članaka U susjednoj državi je gotovo 200 tisuća zaposlenih na “državnim jaslama”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gotovo 200 tisuća građana Bosne i Hercegovine zaposleno je u državnoj službi što je golem postotak za zemlju s tek nešto više od 3,5 milijuna stanovnika

po zadnjem popisu za lokalne izbore u hrvatskoj ima 3,7M biraća, dakle, ako je za BiH 200K na drž. jaslama golem postotak, kako bi nazvali to što mi u hrvatskoj, na skoro isti broj stanovnika imamo preko 400K zaposlenih na “državnim jasalama” ???

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Mi nismo u stanju to niti pobrojati a oni isto tako.
Samo nebo zna stvaran broj a više od broja stanovnika ih nema zasigurno.

Gotovo 200 tisuća građana Bosne i Hercegovine zaposleno je u državnoj službi što je golem postotak za zemlju s tek nešto više od 3,5 milijuna stanovnika

po zadnjem popisu za lokalne izbore u hrvatskoj ima 3,7M biraća, dakle, ako je za BiH 200K na drž. jaslama golem postotak, kako bi nazvali to što mi u hrvatskoj, na skoro isti broj stanovnika imamo preko 400K zaposlenih na "državnim jasalama" ???

jasle izvor života

Romel, 30.05.2017. u 20:59
to što se takva mjesta i dalje koriste kao prilika za zapošljavanje podobnih stranačkih kadrova te kaže da su javni natječaji “besmislena farsa” i “puka formalnost”.

Smiju li oni samo tako koristiti naš patent?

Neka uvedu županije i još agencija!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close