U Sisku se otvara tvornica mikročipova vrijedna 60 milijuna kuna (objavljeno 17.02.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka U Sisku se otvara tvornica mikročipova vrijedna 60 milijuna kuna (objavljeno 17.02.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ajoj! AKo se proizvodi specijalizirana keramika za kučišta čipova onda to NISU mikročipovi! Pa dajte molim malo više ozbiljnosti i expertnog ponašanja Vaših novinara!

Evo ispravljeno. Isprike za nespretan naslov. Istina je da se ne radi o proizvodnji mikročipova, već pojedinih dijelova istih.
Hvala na postu, nadam se da mogu i ubuduće očekivati konstruktivne kritike.

Igor Prstec, web urednik

Prihvačeno! 🙂
Međutim niste bili jedini…., u sličan naslov sam također pročitao i u Jutarnjem listu. Što se tiče poluvodičkih tehnologija u svakom slučaju! Diplomirao sam smjer informacijskih digtalnih tehnologija (IT) sa diplomom na području tzv “ASIC design-a” – Applied Semicustom Integrated Circuits, te radio u zadnjih 6-7 godina u svjetskoj poluvodičkoj industriji (Siemens, Infineon i Texas Instruments). Vjerujte znam o ćemu pričam.
Srdaćan pozdrav i hvala Vam na promptnoj reakciji.

Dobro je da se otvaraju radna mjesta,neka se i Sisak razvija,da ne bude sve u Zagrebu. Neka se proizvodi bilo što čipovi,karamika za čipove,samo neka se proizvodi i ljudi zapošljavaju.[smiley2]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close