U pet godina poslao 500 molbi za posao, ali uzalud

Naslovnica Forum Komentari članaka U pet godina poslao 500 molbi za posao, ali uzalud

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Blago Peri opet mu nezaslužena mirovina porasla pa i dalje može nastaviti po portalima prodavati demagogiju, a svakog prvog mu kapne 10 tisućica iz “državne sisice” koju bi on punio nagovarajući neupućene da otvaraju firme i pune “vime” nezasite državne kravice.
http://www.poslovni.hr/forum/tema/nekim-umirovljenicima-mirovina-raste-i-za-3000-kuna-41979

Blago Peri

Vidim da si uspješna poduzetnica u Munchenu i da zarađene Eure ulažeš na ZSE u firme zaposrat INGR , BLJE , DLKV….i da si vjerojatno bliska rođakinja Keruma.

Istina on je na glavu stavljao pršut a ti zbog poduzetničkog uspjeha bananu.

.

DRUGA STRANA PRIČE

Dramatično pismo Hrvata iz Njemačke:

‘Ne nasjedajte na uvjerljive priče i bajke o savršenom poslu’

‘Ovo kriminalno djelo mora se zaustaviti dok nisu nastradali i ostali koji rade ili koji će tek doći jer će im piti krv i energiju na slamčicu, robovat će za ništa, uništit će ga kao osobu’

Super radni uvjeti, plaća kao iz bajke, novi život, bolja budućnost… Sve to čitamo o iskustvima naših zemljaka koji odlaze u obećane zemlje.
No, ovo pismo baca sasvim novo svjetlo na rad u Njemačkoj.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dramaticno-pismo-hrvata-iz-njemacke-ne-nasjedajte-na-uvjerljive-price-i-bajke-o-savrsenom-poslu/#axzz4W03wY97f

.

Ja sam poslao 30 molbi, i srozao sam se na dno dna tražeći samo da nešto radim u hrvatskoj ( 54 god), i puknuo mi film, sad sam već 7 mjeseci u njemačkoj.
Stari moj, sve je bolje nego sjedit doma i gledat u nebo.

Poslati 30 molbi a niko te ne treba ?
Hrvatska uvozi radnike a za tebe nema posla u Hrvatskoj?
Pa ti si u Njemačkoj Škovacin , tzv.Ekološki radnik ?
Kako si se samo pod stare dane srozao?
Stvarno si jadan , starček od 54 godina a do sada nisi imao muda i hrabrosti otvoriti tvrtku Doma i bogatiti se već se jadan potucaš po svijetu i sada vidiš da si pogriješio.

Da si jadan platiš standard kakav si imao Doma u Lijepoj Našoj nebi ti u Njemačkoj ostalo ni jedan euro.
Najgore je to što nećeš priznati da si pogriješio i da ti ne ostane novaca ni za put kući.

Moji svi postovi su istiniti.
A ti lažeš sebi a ne meni.

[/quote]
Po tvom pisanju se vidi da ne znaš što bi odgovorio, jer si shvatio da smo te provalili, pa počinješ s vređanjem. To je odraz primitivizma, tako da ti se oprašta, jer se vidi da ti korespodencija na višem nivou nije jača strana.
Za tvoju informaciju, već sam 3x bio u hrvatskoj da vidim kao mi je rodbina. I nemoj, molim te suditi o ljudima na osnovu članaka u žutilu, tipa dnevno. Još više se otkriva na koju stranu ti šteka organ za razmišljanje. Zaboravio si napisati koliki ti je porez na firmu, apropos imanja ne imanja firmi. Pitaj me odkuda vadim te sve podatke, i što je sve potrebno za izvoz robe u Eu od papira, kad se več nisi izjasnio. A možda radim za svog poslodavca kojem sam prodavao svoje proizvode, jer sam shvatio da mi je bolje tako nego da me ubijaju nameti u RH? A osim toga, petkom radim do 12, a nedjeljom začudo nitko živ ne radi, pa imam vremena odgovarati na tvoje nebuloze.

I još nešto. S obzirom na tvoje pisanje Velikim slovima određenih riječi, očito da imaš nadređenog koji te provjerava, zaboravio si me pitati najvažnije pitanje.
A di si bio 91 ?

U Hrvatskoj se bogate samo oni što su umočeni u politiku, umreženi, podobni i to na račun ono malo sirotinje što je još ostalo u lijepoj Vašoj. Šira obitelj Grunfova koja otima od siromašnih i daje bogatima.

***osupnut sam i unezveren ovakvim sramotnim nepoznavanjem elementarnih činjenica… nije Grunf otimao siromašnima pa davao bogatima nego Superhik!!! … strava!

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

http://www.seebiz.eu/milanovic-se-vraca-sdp-u-poslovni-pokusaji-su-propali/ar-149831/
a kuda će jado nesposobni nego pod skute majčice partije

A tek da je onog tuljana Marasa ostaviti samo 7 dana u realnom svijetu da se snadje….taj bi od gladi umro.
Onaj tko se bavi politikom je dokazano u velikoj vevini potpuno nesposoban za samostalan zivot.
To je nesto poput mame…samo za odrasle..
Dok su sisali sisu dok su bili mami…sada kad su veliki njihova mama je stranka i drzava jer oni od.malena osim sta su sisavci po naravi znaju sam sisati.
Nesposobni…
Bahati..
Jadni..
Samodovoljni..
Preegoisticni..
Niskoristi.
Svi….ali bas svi..
Koliko je Milanovic koji glasi za najsposobnijeg iz sdpa sposoban svjedoci to da nemoze pronaci posao za 5000 kuna u realnom sektoru..
A takvi su na vodili drzavu.
Da recimo Marasa i Jovanovica stavite na celo Coca Cole…dakle firme u kojoj ne trebate nista raditi jer prodaje sama se brend je..
Goto sam siguran da bi je u godinu dan doveli do bankrota..

A BALVANA!!! :) :) :)

Blago Peri

Vidim da si uspješna poduzetnica u Munchenu i da zarađene Eure ulažeš na ZSE u firme zaposrat INGR , BLJE , DLKV….i da si vjerojatno bliska rođakinja Keruma.

[/quote]
A u kojem podrumu ste mamurni “zaradili” mirovinu 91?

da si vjerojatno bliska rođakinja Keruma.

@bananarama ,

nisi pazila kod slikanja , na banani ti je malo ostalo lubrikanta.

.

New Report

Close