U pet godina poslao 500 molbi za posao, ali uzalud

Naslovnica Forum Komentari članaka U pet godina poslao 500 molbi za posao, ali uzalud

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

@Tatararira,

zašto ljude plašiš obavezama ?

U početku su obaveze male , a kasnije se plaćaju sve obaveze zavisno od prometa , dobiti i zarade.
Normalno je da sam u poćetku radio sam po cjele dane i štedio maksimalno i plaća mi je bila mala.
Dobit sam svu ostavljao u tvrtki za obrtni kapital.
Nisam se u poćetku vozio u Mercedesu.
Ni kune nisam dignuo kredita u bankama nikada , već se samofinanciram od dobiti.
A i Država je zadovoljna jer sam već platio nekoliko miliona poreza.
A ostalo je dosta i meni i mojim djelatnicima.

Potrebno je samo donijeti odluku, krenuti i trošiti samo zarađeno.
Ili manje u poćetku.

.

…Stari moj, sve je bolje nego sjedit doma i gledat u nebo…

To je individualno. Ja bi radija sve samo da ne radim pa i gleda nebo. Ma gleda bi i travu odozdo samo da ne radim. Rad ubija.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

…Stari moj, sve je bolje nego sjedit doma i gledat u nebo…

To je individualno. Ja bi radija sve samo da ne radim pa i gleda nebo. Ma gleda bi i travu odozdo samo da ne radim. Rad ubija.
[/quote]

Neki bi rađe pušili travu nego gledali……a neki kažu da je budućnost u uzgajanju kanabisa i da čim se legalizira da će slavonija postati novi las vegas…bez zajebancije,…
Ja bi je prvi sadija…a u americi ima tvrtki koji pokušavaju doći i na burzu ( koji se bave uzgojem kanabisa za med. svrhe)

A BALVANA!!! :) :) :)

@Tatararira
,

zašto ljude plašiš obavezama ?

U početku su obaveze male , a kasnije se plaćaju sve obaveze zavisno od prometa , dobiti i zarade.
Normalno je da sam u poćetku radio sam po cjele dane i štedio maksimalno i plaća mi je bila mala.
Dobit sam svu ostavljao u tvrtki za obrtni kapital.
Nisam se u poćetku vozio u Mercedesu.
Ni kune nisam dignuo kredita u bankama nikada , već se samofinanciram od dobiti.
A i Država je zadovoljna jer sam već platio nekoliko miliona poreza.
A ostalo je dosta i meni i mojim djelatnicima.

Potrebno je samo donijeti odluku, krenuti i trošiti samo zarađeno.
Ili manje u poćetku.

Po vašem pisanju bih rekao da ste nezasluženi umirovljenik član neke stranke sa mirovinom iznad prosječne hrvatske plaće koji živi na račun državnog proračuna i okolo širi dezinformacije kako se u Hrvatskoj može obogatiti otvarajući neki obrt, opg i sl. Većina takvi što su prije par godina to napravili sada su negdje u Irskoj ili Njemačkoj i zarađuju da bi vratili dugove koji su ostali iza njihovih “uspješnih” biznisa u domovini. A cilj tih dezinformacija koje širite je da bi i dalje imali od koga ubirati visoke poreze i nastaviti živiti na državnoj sisi. Vi sa takvom mirovinom možete sebi dozvoliti čak i propadanje obrta kojim se bavite jer će to država ionako Vama namiriti kroz mirovinu. LP! Pozdrav iz Minhena!

I meni se isto cini…. Tim vise sta po cile dane visi na forumu….

Pero7
Nisi nam odao koji je to biznis koji si pokrenuo…
Kako si dosao na tu ideju… Koliko ti je vremena trebalo za samu realizaciju i ako smijem pitat posto pises o milionima kolika vam je dobit i naravno pretpostavljam da neznate jer pisete pausalno ali drzavi treba placati i akontaciju poreza na dobit… Dakle placate porez i prije nego platite normalan porez…. A buduci da vi pricate o milionima znaci vi placate mjesecno cca 200-300 tisuca kuna akontacije poreza.
Izgleda po tome da vi mjesecno cistog zaradite 100000 eur

Po vašem pisanju bih rekao da ste nezasluženi umirovljenik član neke stranke sa mirovinom iznad prosječne hrvatske plaće koji živi na račun državnog proračuna i okolo širi dezinformacije kako se u Hrvatskoj može obogatiti otvarajući neki obrt, opg i sl. Većina takvi što su prije par godina to napravili sada su negdje u Irskoj ili Njemačkoj i zarađuju da bi vratili dugove koji su ostali iza njihovih "uspješnih" biznisa u domovini. A cilj tih dezinformacija koje širite je da bi i dalje imali od koga ubirati visoke poreze i nastaviti živiti na državnoj sisi. Vi sa takvom mirovinom možete sebi dozvoliti čak i propadanje obrta kojim se bavite jer će to država ionako Vama namiriti kroz mirovinu. LP! Pozdrav iz Minhena!

LP.
I ja Vas pozdravlja u Munchenu.
Žao mi je što niste imali hrabrosti otvoriti svoju tvrtku , obrt ili OPG u Hrvatskoj jer bi sada bili Doma i bogatili bi se.
Raspitajte se kako je jednostavno sa malo kuna u Hvatskoj otvoriti tvrtku i kako se vrlo malo plaća porez na dobit u Hrvatskoj.
Zato i dolaze stranci ovdje otvoriti tvrtke , jer im se to isplati.
Uživaju u Lijepoj Našoj .

.

Pero7
Kako si dosao na tu ideju… Koliko ti je vremena trebalo za samu realizaciju i ako smijem pitat posto pises o milionima kolika vam je dobit i naravno pretpostavljam da neznate jer pisete pausalno ali drzavi treba placati i akontaciju poreza na dobit… Dakle placate porez i prije nego platite normalan porez…. A buduci da vi pricate o milionima znaci vi placate mjesecno cca 200-300 tisuca kuna akontacije poreza.

Prodajem znanje i ono što znam raditi a za šta sam se školovao.
Ostao sam bez posla a znao sam da mi burza neće naći posao.
Akontaciju poreza na dobit plaćam zavisno od prošlogodišnje dobiti.
Ako nema dobiti nema ni poreza na dobit a ni akontacije.
Da , poreza sam platio nekoliko miliona ali ne godišnje.
Nemojte se bojati , otvorite tvrtku , porez nije veliki , sada je i smanjen.

.

Pero7

Prodajem znanje i ono što znam raditi a za šta sam se školovao.
Ostao sam bez posla a znao sam da mi burza neće naći posao.
Akontaciju poreza na dobit plaćam zavisno od prošlogodišnje dobiti.
Ako nema dobiti nema ni poreza na dobit a ni akontacije.
Da , poreza sam platio nekoliko miliona ali ne godišnje.
Nemojte se bojati , otvorite tvrtku , porez nije veliki , sada je i smanjen.
[/quote]
Ako ovako i dalje nastave derati s porezima na kraju će te ostati u lijepoj Vašoj samo Vi umirovljenici ratni, uhljebi i političari. I onda možete jedni drugima nabijati poreze. Svi pametni i sposobni su odavno već napustili ovaj brod koji tone. U Hrvatskoj se bogate samo oni što su umočeni u politiku, umreženi, podobni i to na račun ono malo sirotinje što je još ostalo u lijepoj Vašoj. Šira obitelj Grunfova koja otima od siromašnih i daje bogatima. Ali nije to još dugog vijeka. Na takvim temeljima su i jače vladavine propale. LP!

@pero,
Lažeš i ništa ti ne radiš, nego samo izmišljaš, i škvadra te provalila, a i meni je bio poznat taj avatar, jer sam ti jednom prilikom nešto odgovorio na tvoje nebulozno pisanje, pa sam ga se prisjetio.
Kontradiktoran si u odgovorima, samo na ovoj temi

Fino ste oprali peru penzionera.
Kad vec nece admin mora netko

Ja sam poslao 30 molbi, i srozao sam se na dno dna tražeći samo da nešto radim u hrvatskoj ( 54 god), i puknuo mi film, sad sam već 7 mjeseci u njemačkoj.
Stari moj, sve je bolje nego sjedit doma i gledat u nebo.

Poslati 30 molbi a niko te ne treba ?
Hrvatska uvozi radnike a za tebe nema posla u Hrvatskoj?
Pa ti si u Njemačkoj Škovacin , tzv.Ekološki radnik ?
Kako si se samo pod stare dane srozao?
Stvarno si jadan , starček od 54 godina a do sada nisi imao muda i hrabrosti otvoriti tvrtku Doma i bogatiti se već se jadan potucaš po svijetu i sada vidiš da si pogriješio.

Da si jadan platiš standard kakav si imao Doma u Lijepoj Našoj nebi ti u Njemačkoj ostalo ni jedan euro.
Najgore je to što nećeš priznati da si pogriješio i da ti ne ostane novaca ni za put kući.

Moji svi postovi su istiniti.
A ti lažeš sebi a ne meni.

.

New Report

Close