…ja ćumu napisati molbu za posao, i dobit će ga…Poslodavci imaju svoje kriterije uz stručnost..
…ja ćumu napisati molbu za posao, i dobit će ga…Poslodavci imaju svoje kriterije uz stručnost..
ćućeš sigurno pomoći
Zgubidan je lijenčina i neradnik a novinari su napuhali njegove laži.
Sigurno je ljevičar , liberal i antifa ?
Da je on bilo kakav radnik i da svojim radom zaradi više nego što mu je plaća pa svak bi ga zaposlio.
A spominje se i njegova struka , pa šta sa malo kuna u struci ne otvori svoju tvrtku , obrt ili OPG i šta se ne bogati ?
Ja sam poslao 30 molbi, i srozao sam se na dno dna tražeći samo da nešto radim u hrvatskoj ( 54 god), i puknuo mi film, sad sam već 7 mjeseci u njemačkoj.
Stari moj, sve je bolje nego sjedit doma i gledat u nebo.
@miami, nema stručnosti kad si star, njih to ne hebe ni pol posto
Neka na Internetu potraži tečaj iz programiranja. Za pola godine će naučiti dovoljno da radom na daljinu zaradi za kruh. Sila Boga ne moli
A ja sam isti dan kada sam ostao bez posla otišao u Narodne Novine kupio formulare za otvaranje tvrtke , otišao bilježniku , otišao u Finu , otišao u Banku , otišao u Trgovački Sud i otvorio tvrtku , sve za malo kuna .
I odmah radim , radim za sebe , iz dana u dan sve više , uredno plaćam sve poreze Državi koju volim i bogatim se .
Doma.
u 5 godina mogao se prekvalificirati. Jos uvjek je trgovac koje niko vise ne treba..
Svi trebaju trgovce.
Svi smo mi trgovci.
Svi trgujemo.
Neki s robom , neki sa znanjem , neki sa informacijama.
@pero7,
Lijepo napisano, a sad mi reci na koliko si prijavljen, koliko plaćaš najam prostora, koliko te košta mjesečno knjigovođa, koliko plaćaš godišnji fin.izvještaj, koliko plaćaš turističkoj zajednici, koliko plaćaš šume ( to je ono što moraš) koiliko plaćaš repromaterijal, koliki ti je račun za struju, koliki za grijanje, koliko si platio strojeve za proizvodnju, koliko ti je trošak transporta, da li sa prihodima od plaće možeš pokriti školovanje dvoje djece ?
Ajde sve to zbroji pa napiši , pa se javi, i napiši još jednom da sve plaćaš državi i da si nakon otkaza otvorio svoj biznis………. najnoviji podatak promet industrije u daljnjem padu u hr ( DOMA) ovaj put samo – 7,7% u odnosu na 11 2015.
Ja sam poslao 30 molbi, i srozao sam se na dno dna
A ja sam isti dan kada sam ostao bez posla otišao u Narodne Novine kupio formulare za otvaranje tvrtke , otišao bilježniku , otišao u Finu , otišao u Banku , otišao u Trgovački Sud i otvorio tvrtku , sve za malo kuna .
I odmah radim , radim za sebe , iz dana u dan sve više , uredno plaćam sve poreze Državi koju volim i bogatim se .
Doma.
[/quote]
nisu svi ljudi jednako sposobni, ali to ne znači da one koji manje znaju treba ponižavati