U lipnju Lukšić službeno ulazi u Štrokove hotele

Naslovnica Forum Komentari članaka U lipnju Lukšić službeno ulazi u Štrokove hotele

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

svaka čast novinarki, ali mogla se potruditi pronaći više sugovornika, a da ne bude jedina sugovornička vizija od nekog tko očito živi u svom samoupravnom socijalističkom snu.

“nepopularni” potezi su ono što je očito lukšićevoj grupaciji omogućilo da ostane profitabilna, dok su mnogi pompozni biznismeni propali “do daske”.

mislim da se “nepopularnost” najviše sastoji od toga da lukšićevci imaju prave menadžere, koji ne režu nego upravljaju s troškovima, dok mnogi drugi ulažu kao pijani bogataši, dižu kredite, a upravo se najviše novca troši na nekakve marketinške konzalitinge, koji su u našoj balkanskoj varijanti najčešće prodavanje magle.

marketing na zapadu je struka konkretna kao i vodoinstalaterska, treba znati mnoge tehnike, a u verziji naučenoj na zagrebačkoj i sličnim ekonomijama, to je trućanje o “sinergijama” i “rebradningu” uz pijenje puno kave na atraktivnim lokacijama, izbjegavanje bilo kakvog konkretnog posla i naplaćivanje masnih cijena.

pravo mjerilo je, dakle, poslovni rezultat na kraju godine, a ne prazne priče “sugovrnika”, koji impliciraju, nagoviještaju ovo i ono, ali bez ikakvih konkretnih pokazatelja, “na osjećaj”, koji oni obično masno naplate od svojih sponzora iz netržišnih voda državnih razbacivača novca. u tržišnoj ekonomiji takvim “sugovornicima” nema mjesta, i oni to dobro znaju.

New Report

Close