Kod nas je u svakom naslovu prekomjeran broj zaposlenih no ispravno je da je predugo zaposlen direktor koji je radio s tako prekomjernom ekipom. Direktor je odgovoran za rezultat a ne 1000 radnika viška. Sve se gleda upravo suprotno od mjesta gdje leži problem. Zato vrijeme ide a problemi ostaju i gubici se gomilaju. Neka je teoretski u nekoj firmi svaki radnik višak. Siguran sam da ta firma ne bi poslovala bolje da se svi otpuste jer je problem u vodstvu a ne u radnoj snazi. Yugoslavenski način razmišljanja, začarani krug bez rhešenja uz nastavak krađe direktora.
A išta koji hurac čekate .
Kolko znam taj tip je iako ne piše ime!? Onaj od ministra Jakovine…sredio mu neki kredit i osiguranje za propali firmu pa ga postavio na to mjesto da mu zahvali….treba počet od sebe s viskovima…zašto on ne bi bio taj višak
Par zar i po sumama ima viska, mislio sam da tamo nema nikog osim medvjeda, vukova i zeceva.
…sve pare su nam spickali…….. ! Još imamo dvije rate ovrhe za porez za šume i zbog takvih mi nismo plaćali dobavljače lijekova ……?