U Centar banci dobivali milijune bez osiguranja

Naslovnica Forum Komentari članaka U Centar banci dobivali milijune bez osiguranja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kao u filmu Dušana Makavejeva: Nevinost bez zašite, susrećemo se sa sladunjavom bankarskom dramom o potpunom povjerenju dioničara i vlasnika bankarskih obveznica, koji su eto dali puno povjerenje mladim i obrazovanim kadrovima. Ti mladi lavovi obavljali su eto razne funkcije u banci, od uprave do vanjskih odvjetničkih usluga. Međutim kako to biva u sladunjavim dramama, da ne kažem, u serijama za djecu, kao što su Štrumpfovi, pojavljuju se razni Gargameli, koji onda iskoriste mladost i naivnost.
Međutim, kao u filmu Nevinost bez zaštite, ako se otklone političke ideologije i političke indoktrinacije, te priče za malu djecu, onda vidimo da se radi o samo promociji dioničara i vlasnika bankarskih obveznica koji su prikazivali svoje poduzetničke snage, moći i utjecaje. Sada kada je regulator rekao dosta, sada se sve svodi na dokumentarno gradivo upotpunjeno razgovorima sa mogućim svjedocima tog vremena. Bravar i akrobat, tekstilac i bankar, sve je to previše sladunjavo i samo promotivno, ako i kada se skine celofan politike i dramaturgije.

Lijepa naša domovino,
Oj junačka zemljo mila,
Stare slave djedovino,
da bi vazda sretna bila…
ja tu nevidim problem, dobar dan pljenidba svega što imaju do petog koljena nemaš zatvor 100 godina, dobrotvorni rad 50

mi smo ipak zemlja slučaj

znate kaj, ovime nikako neću otkriti toplu vodu jer to i oni najmanji vrapčići na grani znaju: onaj tko želi bilo kaj napraviti a nije u “škvadri” ruke su mu odrezane, dobije po glavi i završi na ulici, a suprotno tome takvi koji upropaste banku, nagrađeni su i dobiju opet preko svojih uzvišenih dobra radna mjesta. Ako se nađe netko koji ima hrabrosti čačkati nek provjeri gdje je ustoličeni predsjednik koji je odstupio i njegova desna ruka, članica Uprave?? provjerite njihove savjetnike i sve će vam biti jasno, ne treba tapkati a još manje navaljivati na predsjednika prije stečaja, htio je najbolje, a onda se uključi “hobotnica” i imamo to kaj imamo.

Sad barem znamo gdje je otišao dio naših i dio mirovina plaćeničkih novinara u RH.[emo_bijesan]

“Kako bi dobio kredite od Centar banke… pod hipoteku stavio zemljište u Lici”…ovo lici na ruganje .-))

Bitno je da je država krajem prošle godine u tu banku utukla 49 milijuna kuna iz proračuna. Pa ovi su nekoliko puta više pokrali zajedno s Linićem i ekipom negoli je to uradio Sanader

bitno je da su svi za to da banke moraju ostati u našim rukama, a nema u kojoj se nije dogodila krađa pa onda se naplaćuje iz proračuna (tj. os svih nas, a za odabrane lopove i tajkune)

New Report

Close