Moj prijedlog je veoma jednostavan: neka članarinu HGK plača isključivo tih 22 tvrtke koje odlaze na međunarodne skupove i putovanja predsjednice!!!
Ostali neka organiziraju svoje gospodarske asocijacije po uzoru na Italiju. Poznam neke od predsjednika raznih gospodarskih asocijacija u Italiji, koji ulože ogromnog truda da članove drže skupa i da zadovoljavaju njihove potrebe.
Drugačije je to kod nas, gdje je to zakonska obveza! Jedno sam siguran: i Luka Burilović i Tomislav Radoš nikada ne bi skupili niti jednu tvrtku u neobveznu gospodarsku asocijaciju, a niti bi je mogli držati na okupu!!!!
Izvoz je spas nase zemlje. Nikakva politika i pusta napricavanja. Tvrtke se moraju otvoriti prema van i poceti vise izvoziti svoje proizvode i tako privlacit novce u zemlju jer ce nas inace za 10g ostat u zemlji ako milijun
Mislim da se nasi proizvodaci boje velikih stranih trzista i da uopce ne odlaze ispipati teren vani pa vidjeti mogu li naci neko mjesto i za sebe. Da barem vise tvrtki prisustvuje na ovakvim skupovima