U 30 dana riješiti problem Ljubljanske ili zastoj

Naslovnica Forum Komentari članaka U 30 dana riješiti problem Ljubljanske ili zastoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kukuriku Vlada nudi Slovencima da nam vrate NAŠIH 270 miliona Eura u 30 godina a opraštaju Sloveniji 450 miliona Eura NAŠIH kamata , kao da im je tih 450 miliona Eura čačino .

A Slovenci ne pristaju na to !

A sa našom lovom su 22 godine kupovali naše nekretnine po Hrvatskoj !

.

Genijalno pa tako nam i treba. Ma ja samo gledam region kako se to sad moderno zove umjesto Balkana. Ne znas tko je prepotentniji i bezobrazniji od ovih Slovenaca, Srba ili Bosanaca. A mi se furamo na neku kulturu,EU bcku skolu i sto ti ja znam.Zato cemo ostat bez gaca sa ovakvim politicarima dok konacno udjemo u to sr-anje od unije.Sjetimo se ZERPa,Piranskog zaljeva,Sv.Gere,Neuma,Prevlake.A di je jos???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nemate info ljudi.
Jedina karta koju slovenci imaju jest pritisak pred ulazak Hr u Eu, i nadaju se da će naša diplomacija od straha popustiti i oprostiti sve dugove samo da uđemo u Uniju.
Međutim, ono što Hrvati ne znaju jest to da ako naša diplomacija ostane ustrajna u tome da traži natrag dug to će na kraju i dobiti, budući su velike sile odlučile da Hrvatska ulazi u Eu i jedna mala Slovenija im neće pomrsiti planove, već će SAD, Njemačka, Francuska itd. raditi pritiske da nam popuste pa makar to bilo i u zadnji tren.
Slovenski diplomati su toga svjesni, samo se nadam da naši neće popustiti.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Vorax @
100 posto si u pravu. Slovenci samo pokušavaju još malo svoje željice cimati u ovo malo vremena koliko im je ostalo prije nego ih netko preko barte ne nazove i prizemlji ih.

New Report

Close