Kukuriku Vlada nudi Slovencima da nam vrate NAŠIH 270 miliona Eura u 30 godina a opraštaju Sloveniji 450 miliona Eura NAŠIH kamata , kao da im je tih 450 miliona Eura čačino .
A Slovenci ne pristaju na to !
A sa našom lovom su 22 godine kupovali naše nekretnine po Hrvatskoj !
Genijalno pa tako nam i treba. Ma ja samo gledam region kako se to sad moderno zove umjesto Balkana. Ne znas tko je prepotentniji i bezobrazniji od ovih Slovenaca, Srba ili Bosanaca. A mi se furamo na neku kulturu,EU bcku skolu i sto ti ja znam.Zato cemo ostat bez gaca sa ovakvim politicarima dok konacno udjemo u to sr-anje od unije.Sjetimo se ZERPa,Piranskog zaljeva,Sv.Gere,Neuma,Prevlake.A di je jos???
Nemate info ljudi.
Jedina karta koju slovenci imaju jest pritisak pred ulazak Hr u Eu, i nadaju se da će naša diplomacija od straha popustiti i oprostiti sve dugove samo da uđemo u Uniju.
Međutim, ono što Hrvati ne znaju jest to da ako naša diplomacija ostane ustrajna u tome da traži natrag dug to će na kraju i dobiti, budući su velike sile odlučile da Hrvatska ulazi u Eu i jedna mala Slovenija im neće pomrsiti planove, već će SAD, Njemačka, Francuska itd. raditi pritiske da nam popuste pa makar to bilo i u zadnji tren.
Slovenski diplomati su toga svjesni, samo se nadam da naši neće popustiti.
Vorax @
100 posto si u pravu. Slovenci samo pokušavaju još malo svoje željice cimati u ovo malo vremena koliko im je ostalo prije nego ih netko preko barte ne nazove i prizemlji ih.