Više ne znam jesam li ljut ili tužan na ovakve vijesti.
nigdje ne piše na čiji trošak su išli ?
ako su išli vlakom , treba im oprostiti, ako su išli avionom,treba im dati otkaz sa povratom troškova, ako je bilo na račun HŽ
Ma prije 20 i nešto godina sve željeznice u europi su radile sa gubitkom ali su se uprave trudile, obnovile vozni park, usluge prema kupcima i sve oko poslovanja i tako napravile pozitivne i moderne željeznice.
Mi, kao i svugdje ostavili smo si 400 i nešto direktora (koji su kasnije promjenili radna mjesta ali ne umanjivši si plače), imamo stari vozni park, nesigurne željezničke kpruge, svaki mjesec bar jednu nesreču (tu smo prestigli valjda Indiju, Kambođu,….jer oni se voze i na krovovima a mi čemo uskoro…)….ah, i što reći. Pravi željezničari to shvačaju a ovi što vode Hrvatske Željeznice su otišli u London sigurno ni ne pogledajući vlakove…..
Pa nisu oni valjda krivi za toliki gubitak. Krivi su svi od Branka Mikulića nadalje pa zašto se njih proziva. Ta oni su samo predsjednici uprave,šta oni imaju s tim. A 174 miliona za po godine i nije nešto, to je svaki građanin Hrvatske da po 35 kuna u po godine i to ti je to. Ništa. Zaista ne vidim razlog zašto ne bi otišli u London na naš trošak. A osim toga u Londonu su iz Zagreba brže nego recimo Hž-ovim vlakom do Karlovca. Taj vozi 3 ure tu relaciju ako je sve u redu a nikada nije. I takva gospoda moraju biti viđena po svjetskim prijestolnicama jerbo kako bi to bilo da ih nema tamo. Pa sramota bi bila za Hrvatsku. A mi se ne volimo sramotiti….
Pa nisu oni valjda krivi za toliki gubitak. Krivi su svi od Branka Mikulića nadalje pa zašto se njih proziva. Ta oni su samo predsjednici uprave,šta oni imaju s tim. A 174 miliona za po godine i nije nešto, to je svaki građanin Hrvatske da po 35 kuna u po godine i to ti je to. Ništa. Zaista ne vidim razlog zašto ne bi otišli u London na naš trošak. A osim toga u Londonu su iz Zagreba brže nego recimo Hž-ovim vlakom do Karlovca. Taj vozi 3 ure tu relaciju ako je sve u redu a nikada nije. I takva gospoda moraju biti viđena po svjetskim prijestolnicama jerbo kako bi to bilo da ih nema tamo. Pa sramota bi bila za Hrvatsku. A mi se ne volimo sramotiti….