TUHO P/B 1.9..najskuplji
Pozdrav
Glupost….TUHO = najprofatibilniji
Ako nije tajna na koje strane burze misliš ulagati?
Lrh je imao dobar izvjestaj uz Tuho i Slrs najbolji ostalo srednja zalost samo kod Lrh se jos malo trguje i ode dionica u zaborav kod Slrs Cerp ima gro dionica cisto me strah branitelja i kicenja bida besplatnim dionicama
bilo bi dobro napisati sta se desava sa njihovim dugovima tj omjer odnosa dug/kapital.Inace kolega dindon jako ste ljepo to azurirali
snupy
baš taj solaris je meni jedna od većih enigmi na zse. i ti svi koji ih nisu otplačivali (ljudi vjerovatno pojma nemaju o “skrivenoj” vrijednosti /niti većina nas to ne može do kraja prokljuviti/) + amortizacijske kombinacije… već nekoliko g ga promatram i nikako da se odlučim na kupnju upravo zbog navedenih razloga!
moram još malo pregledati fi, ali mislim da sam od ponedjeljka na bidu… stalno!
Dajte prosvjetlite i mene pa nevedite jedan pošteni razlog zašto bi netko kupio SLRS, a ne TUHO? Po čemu je to bolja investicija?
@one
Ulažem već dvije godine uglavnom na američkim burzama. Ako trebate preporuku za platformu/brokera može na pp…
dindon
stvar percepcije! u svakom slučaju, solaris nudi puno veći potencijal rasta od tuho koji jaši po svom vrhu! a već se duže vrijeme vrlo glasno šuška o prodaji slrs!
@dindon
A po čemu SLRS nije bolji od TUHO (osim likvidnosti dionice)?
solaris je bolji ali mali problem je veliki usio Cerpovih dionica koje se dodjeljuju braniteljima a njima se zivo fucka za financijske rezultate
http://prntscr.com/pr9nbr po meni jako se bojim ovi jer sama dionica ima nisku likvdnost