no pogledajmo ovo u Rovinju
KAKVA PROMOCIJA HRVATSKE OBALE! Salma Hayek objavila fotke iz predivnog Rovinja
kada sam negdje 1976 iz crikve došao u haludovo i hotel tamara mislil sam da sam došel u ameriku
Problem je za svaku destinaciju kada gost osjeća da je pokraden, da za plaćenu uslugu nije dobio ono što je očekivao i što je trebao. Kad je naišao na neljubaznog domaćina. Gost zaključi pokrali su me npr. na Braču, Dalmaciji u Hrvatskoj i to se brzinski širi društvenim mrežama i zbog jednog neodgovornog iznajmljivača ili ugostitelja može stradati i destinacija.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2077845
GLAS ISTRE doznaje kako će ovog ljeta u Istri prvi put početi raditi turistički radnici s Filipina. Razlog? Nema radnika u cijeloj regiji.
Problem je za svaku destinaciju kada gost osjeća da je pokraden, da za plaćenu uslugu nije dobio ono što je očekivao i što je trebao. Kad je naišao na neljubaznog domaćina. Gost zaključi pokrali su me npr. na Braču, Dalmaciji u Hrvatskoj i to se brzinski širi društvenim mrežama i zbog jednog neodgovornog iznajmljivača ili ugostitelja može stradati i destinacija.
Zato postoji TripAdvisor
https://lider.media/aktualno/biznis-i-politika/hrvatska/za-uskrs-se-ocekuju-prve-turisticke-guzve-najtrazenije-destinacije-istra-i-kvarner/
Pritom velike hotelske grupacije, poput Valamar Rivijere, Maistre, Bluesuna, Jadranke (Lošinj Hotels&Villas) i Plave lagune, ali i manje hotelske kuće, očekuju dobru popunjenost od Istre do Dubrovnika, pogotovo u objektima s više zvjezdica, koji su najprije i rezervirani i prodani.
Ako ide četvero člana obitelj u Tursku najbolje da idu u 4 različita hotela ili barem 2 iz sigurnosnih razloga. mala je vjerojatnost terorističkog čina u sva 4 objekta, posebno ako nisu jako blizu.
Danac, businessman među najbogatijim Europljanima, težak više od 50 milijardi kuna izgubio troje djece radi posjete rizičnoj destinaciji. Naravno da bi cilj napada u Turskoj bili zapadni gosti…. Vjerujem da će imućni Skandinavci još više cjeniti sigurna odredišta kao što je Hrvatska.
Sa više strana dolaze podaci u lošoj sezoni
Iznajmljivači zabrinuti za sezonu: ‘Rezervacija je osjetno manje, jedina nada su last minute gosti’
Neće biti druge nego prosvjedovat na Markovom trgu radi praznih apartmana. Neka tuži vladu da mu plati izgubljenu dobit ili neka digne cijene privuče imućnije goste pa ima veću kad je na dobroj lokaciji. Možda je prljavo, pljesnivo, bez zraka i prozora, stara kupaona ako se baš nitko ne želi vratit prošlogodišnji. To je gospodinov problem samo. Vjerujem da bi kvalitetnog vlasnika sa solidnim smještajem bilo sram tako pričati. Neka najgori i bahati napokon propadnu, neka najbolji i koji se trude investirati preuzmu sve njihove goste.
Ovako izrazito primitivne glupe i lažne članke ne bi trebalo niti objavljivati. Zašto ne pišu o Dubrovniku, Ronaldu, novom hotelu Park u Rovinju od 600 milijuna kn, o čarobnim mjestima i svjetskom smještaju u Hrvatskoj. O sjajnim mjestima za djecu Maro Girandella Rabac i Hotelu Amarin i drugima.