Tržište Itanium servera rast će 35 posto godišnje do 2009. godine (objavljeno 23.02.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Tržište Itanium servera rast će 35 posto godišnje do 2009. godine (objavljeno 23.02.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ja se preko 25 godina bavim POSLOVNOM INFORMATIKOM ali na ovako beskoristan i bedasto šupalj članak još nisam naišao. Izvinjavam se ali budite uvjereni da je tako.
Kao prvo beskoristan je za barem 98% čitatelja Poslovnog dnevnika jer ne shvaćaju šta je autor htio reći, a s druge strane beskoristan je i zato jer ni sam autor ne kuži 98% onoga šta je napisao.
Itanium procesori (kodnog imena Merced) su samo procesori koji će omogućiti da računala rade nešto brže – što za poslovni svijet nema prevelika značenja jer se radi o ubrzanjima dijelova sekunde i lupetanja tipa HP OpenView Select Access integriran s HP OpenView Service Desk može smanjiti troškove vezane uz zadatke kao što su ponovno postavljanje lozinki i ažuriranje profila nemaju blage veze s poslovnom informatikom.[smiley7]

Iako vjerujem da se profesionalci mogu “probiti” kroz tekst, slazem se da je trebao biti jednostavnije napisan. U buducnosti cemo obratiti vise pozornosti pitkosti i jednostavnosti tekstova koji opisuju donekle komplicirane IT tehnologije.

Pozdrav.

Stjepan Skramic urednik IT rubrike

New Report

Close