Troškovi proslave ulaska u EU ispali veći, platit ćemo dodatnih 1,3 mil. kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Troškovi proslave ulaska u EU ispali veći, platit ćemo dodatnih 1,3 mil. kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

janjetina je ulaskom u EU drastično poskupjela, na što drugovi iz KP nisu računali, jer su poznati kao prasičari

To je za njih sitnica, natukli su deficit -15 milijardi kuna tako da je ovo kap u moru bahatog razbacivanja novcem poreznih obveznika

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

To je za njih sitnica, natukli su deficit -15 milijardi kuna tako da je ovo kap u moru bahatog razbacivanja novcem poreznih obveznika

Mislim da se tolko svaki dan pokrade, nije to nista… sto se tice 15 mrd, idemo prema 25mrd minusa do kraja g kako se cini, sto je deficit od vise od 8% GDPa. Sad jos ide nekako, al kad svi sa sezone padnu na burzu, iz skola, fakseva, novi stecajevi, grijanje ode u svemir na zimu… bit ce “winter of discontent”.

Mislim da se tolko svaki dan pokrade, nije to nista… sto se tice 15 mrd, idemo prema 25mrd minusa do kraja g kako se cini, sto je deficit od vise od 8% GDPa. Sad jos ide nekako, al kad svi sa sezone padnu na burzu, iz skola, fakseva, novi stecajevi, grijanje ode u svemir na zimu… bit ce "winter of discontent".
[/quote]

Gdje se to svaki dan krade? Da se i ja uključim umjesto da kradem bogu dane na ovom forumu?

Mislim da se tolko svaki dan pokrade, nije to nista… sto se tice 15 mrd, idemo prema 25mrd minusa do kraja g kako se cini, sto je deficit od vise od 8% GDPa. Sad jos ide nekako, al kad svi sa sezone padnu na burzu, iz skola, fakseva, novi stecajevi, grijanje ode u svemir na zimu… bit ce "winter of discontent".
[/quote]

Gdje se to svaki dan krade? Da se i ja uključim umjesto da kradem bogu dane na ovom forumu?
[/quote]

Kroz razne “fimi medije”, fiktivne firme, dodjeljivanje poslova van svake logike, crnih fondova itd. Da si na pravom mjestu, sigurno bi vec znao sto i kako 🙂

New Report

Close