Tri hrvatska političara od Hypa dobili po 210.000 eura mita?

Naslovnica Forum Komentari članaka Tri hrvatska političara od Hypa dobili po 210.000 eura mita?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koja tri političara ???? Kako se zovu ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Hypo i Dioki.

Hypo i Puris.

Hypo i ……………

Zašto se hrvatska Vlada ne uključi u povrat hrvatske imovine od te kriminalne banke?

Samo 3? Sigurno su ‘nevini’ kao i Neno iz Strasbourga! [emo_zloban]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Kako se zovu “zana se” Prvo mjesto je osvojio Davorin Mlakar – hdz, drugo i treće mjesto bratski dijele Josip Vresk i Danijel Ropuš hss njihovi tzv kolacijski partneri u korpciji neviđenih razmjera.

Hrvatska je uvijek dobro čuvala one koji su uzimali, njihova imena se “ne spominju”, zato i dan danas slobodno piju kave na Zg-špici i smiju se ostalima koji rade posebno onima koji rade a ne primaju plaću.

osim što je Hipo banka direktno provodila koruptivne aktivnosti, bila je največa praonica opljačkanog i isisanog novca na ovim prostorima…model je (bio) jednostavan, na osnovu cash kolaterala kao “polog” položenog na nevidljivi račun pod šifrom u pravilu odobravao “kredit” kojeime su korumpirani političari i prateće strukture provodili svakojake akvizicije i na taj način legalno poslovali, kupovali, trošili a nerijetko je i sama banka umijesto mita odobrila kredit zaslužnim pojedincima kao npr. mlakaru, koji ovaj nije morao vračati nego se pokrivao kreativnim knjigovoddstvom unutar banke…sjetite se promdei, glumine, dubrovačke, švajcer u bih i sl banaka a sve od reda su služile za pranje novaca i morale su biti likvidirane da bi se uništili tragovi isisavanja i korupcije, Hipo je največa takva banka i stoga takvi procesi idu sporije i zato svako malo ispliva pokoji kostur iz ormara kao ova aktualna korupcija.

Margetić je mnogo pisao o sprezi Hipa, političara i korupcije radi čega je bio proganjan i sada, kako vrijeme odmiće, se pokazuje koliko dobro je taj istraživački novinar odradio svoj posao!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Usprkos nebrojenom broju afera i godinama ekonomskog propadanja vjera hrvatskih gradjana u politicare-spasitelje je na najvisim razinama. Vecina vjeruuje da drzavnoj birokraciji treba dati jos vise ovlasti, pogotovo u ekonomiji.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan


Usprkos nebrojenom broju afera i godinama ekonomskog propadanja vjera hrvatskih gradjana u politicare-spasitelje je na najvisim razinama. Vecina vjeruuje da drzavnoj birokraciji treba dati jos vise ovlasti, pogotovo u ekonomiji.


Ono što mene impresionira da i dan danas ima više onih koji bi došli u politiku i uzimali nego onih koji su za čiste račune i eliminaciju kriminala.
Čudi me također kako pored tolikih udruga u HRV nema npr. udruge koja se isključivo bavi proučavanjem imovine političara i spregnutih “poduzetnika”. Siguran sam da bi se brzo našlo još Nadana. Vjerojatno to niti jednoj vladajućoj garnituri nije bitno.

New Report

Close