Ma dali je ova nasa Vlada normalna. Kako kad bi ja rekao da do druge godine moram kupiti Mercedes a skupljam boce po kantama. Kako ce oni skupiti toliko ADSL korisnika kad nisu omogucili ljudima ni da kupe racunalo. Neka daju vise te kanale,koje smo mi platili kad smo dobivali telefon od HT, drugim firmama pa se nece trebati brinuti o broju, na kraju krajeva mogli bi i sami investirati opticke kablove kao Island npr. da povezu zemlju ako im je do napretka a ne monopola. No oni jos nemogu ni rijesiti se Elektre i njihovih lopova koji ni u 2006 godini ne mogu rijeciti online ocitanje brojila, mislim mogu ali kad se zbroje preplacene akontacije i opomene i kamate onda im se ne da rijesiti svega toga. Ma da mi je samo znati kako nas Evropa zeli u zajednicu sa ovim monopolistickim lopovima.
Evropa ne želi nas nego želi naš novac i naše resurse. Zato kupe HT i onda izvlače novac na sve moguće i nemoguće načine. Inače nema niti jednog pravnog razloga da HT ne bude vlasnik kabelske kanalizacije jer bi sve ostalo bila ponovo nacionalizacija. Problem je što je HT prodan strancima. Koliko su od tad porasli računi za telefone?