“- Potpuno razumijemo očajne, nezaposlene i prezadužene građane koji razmatraju sezonski rad u inozemstvu, no mi ga – a vjerojatno i oni sami – ne držimo ozbiljnim rješenjem.””
Naravno da nije rješenje, ali ako se može mjesec,dva potrošit gore za 150 eura dnevno, pametnije nego niš ne radit,, a i ovi šta rade ovdje toliko ne mogu zaradit
dug je dan u NJemačkoj, na rivi to prođe u tren oka, par kavica s društvom i gotovo
Sparoge u Njemackoj su plantaznog uzgoja. Nalaze se pod zemljom i mora ih se vaditi. Znaci, treba se dobro sageti i specijalnim altatom izvaditi sparogu iz gredice, koja je usto jos i prekrivena crnom folijom. To da se moze zaraditi 150,00 € na dan je isto, kao i sto se moze trcati ispod deset sekundi, na sto metara. Ovdje mi jedino Alija Sirotanovic pada na pamet.
Pola sata sam pisao post koji je bio duži od ovog članka, i onda mi je izbrisan. Zašto?
Jel zbog linka na honorarni posao? Dao sam samo primjer posla kojim se ja bavim i koji me je izvukao iz korporativnog ropstva. Trgovina domenama je sasvim legitiman posao, i itekako profitabilan posao, a gospodski.
U tom obrisanom postu sam detaljno napisao što sve mogu raditi nezaposlene osobe, ali očito Poslovni ne cijeni savjete. Predložio sam hrpu poslova koje može raditi svatko i koji su bolji od branja šparoga i od većine poslova koje ljudi danas rade. Ali sam napisao i da bi Hrvati radije sjeli u ured i sjedili od 8-16h za fiksnu plaću svaki mjesec nego se potrudili i doista zaradili novac. Jel to bio problem?