Tražene cijene nekretnina od realnih znaju odudarati i više od 25 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Tražene cijene nekretnina od realnih znaju odudarati i više od 25 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Fina reklama, nema šta.

Nego šta ćemo s tim licenciranim agencijama (dalje u tekstu buhe), koje ni ne pokušavaju prodati tvoju nekretninu i samo čekaju da budeš dovoljno očajan pa na kraju te iste buhe kupe od tebe daleko ispod cijene. I to ‘ladno kupi preko člana obitelji/susjeda/poznanika i onda tako 10-20 nekretnina čeka vlasnika.

Inace nemam pozitivno misljenje prema agentima nekretnina, nasim agentima nekretnina, cesto su pohlepni i lijeni, ali ova firma mi se cini jako dobra.

kupiprodaj
Cesto je realna cijena nekretnina je debelo ispod trazene, oni koji stave normalnu cijenu lako je prodaju.
Na kraju dana nije bitno koliko ti trazis, nego koliko mozes dobiti, i kako je covjek rekao, smanji cijenu za minimalno 25% ili kukaj kako ne mozes prodati lose pozicioniranu nekretninu.
Bas sam prosle godine usporedivao cijene nekretnina u hrvatskoj, njemackoj, svicarskoj i austriji, i samo cu reci da je kod nas komicno skupo, a ako usporedimo primanja (i to visokoobrazovanih i dobro placenih STEM radnika) neisplativo.

@nekoime33

Ma sve 5. Nisam ja komentirao cijene već nerad. Te buhice namjerno ništa ne rade kako bi cijena pala. Da bar nazove i kaže da treba spustit pa bi čovjek spustio, ali oni namjerno šute godinama. U zadnjih 5 godina imam 2 primjera u širem krugu obitelji, i još 2 u krugu poznanika. Neće nazvati i sugerirati nešto, neće se potruditi, ALI ako nađeš kupca sam onda skaču na zadnje noge. Pa di si bio sve ove godine kad je trebalo prodati bok te mazo!?!

REMAX je najgora agencija za nekretnine koja postoji. Samo jednom sam s njima poslovala u Rijeci.
Opljačkali su svojim ugovorom i zakupoprimatelja i davatelja zakupa….. a zaradili su za pol sata posla -, više nego da su mjesečno oročili 100.000 EURA za kamate.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Prodavac magle, jaz izmedju trazene i prodajne cijene je 50-100%. Naravno za one koji su uspiju prodati. Problem je u HRV sto je gradnja nekvalitetna i sfusana pa u slucaju problema tesko kupac dolazi do obestecenja sto je na zapadu standard. S obzirom da sudstvo ne postoji tesko da bih se usudio nesto kupovati.

New Report

Close