Traže od HRT-a ispriku jer su se ‘ogradili’ od Šprajcovih izjava

Naslovnica Forum Komentari članaka Traže od HRT-a ispriku jer su se ‘ogradili’ od Šprajcovih izjava

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Neka sada Poslovni dnevnik prenese i moju kritiku Šprajcu i možebitnu kritiku HTV-u ako povuče kritiku Šprajcu.

Inače, nisu svi građani koji nisu potpisali anketu time glasovali u korist homofilnih stavova, kako imputira ova irelevantna Kuća ljudskih prava. Bolje bi bilo da se zove Kućica ljudskih prava. Brojka od 710 000 potpisa iznimno je velika i u biti približna referendumskoj brojci za EU. Po istoj logici dalo bi se zaključiti, i to puno legitimnije kako je ogromna večina građana RH protiv ulaska u EU (zbrojimo ne samo zaokruženo NE, nego i građane koji se nisu izjasnili).

Izjava Šprajca nema veze s objektivnošću izvješćivanja, ali od HTV-a se to ni ne očekuje, već se očekuje pristrano izvješćivanje.

I ja sam se pitao kako su došli do brojke od 3 700 000 onih koji su grubo uvrijeđeni? Spad li i ja tu koji nisam potpisao a ne smatram da tamo ima išta homofobno, nemoralno, nezakonito? Spada ali u tu brojku i moje dijete koje je htjelo potpisati a iz objektivnih razloga nije moglo, ili su tamo pribrojili i malodobnu djecu svih nas koji smo potpisali, pa i onih koji nisu potpisali…??
Da li su grubo povrijeđeni i teški bolesnici, nepismeni i mnogi drugi koji jednostavno nisu potpisali inicijativu iz njima znanih razloga????
Tzv. kuća ljudskih prava se zlonamjerno oglasila, njihova reakcija je tendenciozna, bezobrazna i jednostavno prozirna!

Kuća SDP+HNS Kukuriku prava osuđuje ograđivanje vodstva HRT-a od izjave urednika Zorana Šprajca “jer njome Zoran Šprajc nije ni na koji način povrijedio temeljna načela SDP+HNS Kukuriku profesionalnog novinarstva”.

.

New Report

Close