opet nevalja, možda da kontaktiramo SDA ili one koji im rade stranicu, pa da ih zamolimo da preprogramiraju stranicu, tj. da postave stranicu na način da nam bude lakši import [smiley8]
Koji s ti nevaljalac.. aj strpi se do petka pa ponovi šta si sad reka.. ako smiš [smiley5]
ajd ti nevaljajcu sklepaj if kako sam zamolio, paš vidit top 10
skidaće i HANFA od nas [smiley2]
Zatražena je pomoć i od gosn. Erika!
U međuvremenu je zvao i Samodol i rekao da će odblokirati DDJH ako danas dovršimo tablicu. Zato žurno u rješavanje IF-ova.
evo, pa uživaj (ak ti proradi)
vjerojatno ima bugova, al je podnošljivo
evo, pa uživaj (ak ti proradi) vjerojatno ima bugova, al je podnošljivo
ak proradi ?
pa ovo je fantastično
tunjevino, danas ću pogledati detalje ove tablice, već vidim nekoliko sitnih nedostataka, pa ću ti ih sve reći da ispravimo
ovo je ludilo …
Ajmo svi danas primjedbe i prijedloge, pa da možemo sutra započeti sa skidanjem … (gaća)
Tunjevinu, ako može nekoliko bugova:
1. iako nije petak, kada radim refresh, pokazuje mi DOWN, (npr. kod THNK 10. Skrb. Erste),
2. ako možeš izbaciti jedan stupac kod kopiranja, dakle da prekopira ‘staru’ tablicu jedan stupac bliže,
3. što ćemo s opcijom OUT, čini mi se da si na to zaboravio, za opciju OUT bi trebalo napraviti još jednu tablicu 🙁
4. što se tiče datuma, kada kopira ‘staru’ tablicu trebao bi ostaviti stari datum, a u novu tablicu staviti novi datum izvješća,
Toliko za prvu ruku.
Kako kažeš da radi, pa meni javlja da ne može otvoriti URL od SDA…. pozdrav
Probaj se spojiti na internet. [smiley2]
xman: ” Kako kažeš da radi, pa meni javlja da ne može otvoriti URL od SDA…. pozdrav ” Probaj se spojiti na internet. [smiley2]
Al smo pametni….