fazan:
a sami ne misle nego za njih misle njihovi šefovi.
I o ovome bi se dalo debatirati….
Nisu svi stvoreni da razmišljaju, zato i imamo “radnike – operativce” i “šefove – management “….. kada ne bi bilo tako svi bi bili prepametni pa onda ne bi bilo onih koji bi izvršavali zamisli managementa…. [smiley2]
I da me ne shvatite krivo…. pod ovim ne mislim da operativci ne bi smijeli ili ne znaju razmišljati, već da svaka pozicija zahtjeva druge sposobnosti od čovjeka… [smiley11]
fazan: ” Posejdon: ” Činovnici i birokrati svih zemalja – je**te se! ” Nemoj tako, ima nas koji radimo svoj posao. ” Kolega, ovo se i nije odnosilo na tebe. Već samim time što si registriran na ovom forumu si daleko iznad svih onih koji imaju činovnički mentalni sklop. Ovo ide sve one koji znaju samo postavljat noge onima koji misle svojom glavom, a sami ne misle nego za njih misle njihovi šefovi.
Treba opipati bilo ulagača, provesti anketiranje, postaviti rubriku pitanja i prijedlozi i onda napraviti proizvod koji odgovara željama ulagača.
Ovo što nam serviraju svaki dan je korisno ako pratiš određenu dionicu. Međutim ne možeš pratiti sve dionice i ne možeš znati što se u prošlosi s njom događalo.
Ponekad bi donio odluku o investiranju i na osnovu nekih podataka iz TOP 10.
Uglavnom, šteta.
Posejdon: ” fazan: a sami ne misle nego za njih misle njihovi šefovi. ” I o ovome bi se dalo debatirati…. Nisu svi stvoreni da razmišljaju, zato i imamo “radnike – operativce” i “šefove – management “….. kada ne bi bilo tako svi bi bili prepametni pa onda ne bi bilo onih koji bi izvršavali zamisli managementa…. [smiley2] I da me ne shvatite krivo…. pod ovim ne mislim da operativci ne bi smijeli ili ne znaju razmišljati, već da svaka pozicija zahtjeva druge sposobnosti od čovjeka… [smiley11]
Još malo razradi svoju teoriju pa ćemo ubrzo doći do valjane argumentacije za robovlasnički sistem. [smiley2]
Nije to bilo niti tako loše.
Barem je bilo vrlo funkcionalno. [smiley2]
Još malo razradi svoju teoriju pa ćemo ubrzo doći do valjane argumentacije za robovlasnički sistem. [smiley2]
Nije to bilo niti tako loše.
Barem je bilo vrlo funkcionalno. [smiley2]
Ma malo sam se nespretno izrazio, ali nadam se da su svi razumjeli što sam htio reći. Bez namjere da generaliziram – nismo “svi” dobri za “sve”. Neki su dobri u prodaji, neki u pregovaranju a neki u vođenju knjiga i financija – samo sam to htio reći
[smiley11]
“Treba opipati bilo ulagača, provesti anketiranje, postaviti rubriku pitanja i prijedlozi i onda napraviti proizvod koji odgovara željama ulagača. Ovo što nam serviraju svaki dan je korisno ako pratiš određenu dionicu. Međutim ne možeš pratiti sve dionice i ne možeš znati što se u prošlosi s njom događalo. Ponekad bi donio odluku o investiranju i na osnovu nekih podataka iz TOP 10. Uglavnom, šteta.
E, sada moram izraziti svoje neslaganje s ovim što ste napisali.
Zamisli, postoje ljudi koji su se (bogohulno) usudili upotrijebiti svoje računalo i svoje znanje te su napravili program koj im pojednostavljuje život pri analizi dionica (jedne, pet ili sto sasvim nebitno!)
I odmah se javlaju oni koji su sami sasvim neinventivni pa su dobre ideje išli zaustavljati.
Bijeda na djelu!
Pošto smo s ovim već malo skrenuli s teme – evo da se vratimo pozivam bilo koga tko čita ovo a radi u SDA – da nam objasni o čemu se radi i zašto nam uskraćuju pravo na informacije ?
Unaprijed hvala na svakom suvislom obrazloženju. [smiley11]
Pošto smo s ovim već malo skrenuli s teme – evo da se vratimo pozivam bilo koga tko čita ovo a radi u SDA – da nam objasni o čemu se radi i zašto nam uskraćuju pravo na informacije ? Unaprijed hvala na svakom suvislom obrazloženju. [smiley11]
Vjerovatno smo im opteretili server.
evogaopet:
”
Pošto smo s ovim već malo skrenuli s teme – evo da se vratimo pozivam bilo koga tko čita ovo a radi u SDA – da nam objasni o čemu se radi i zašto nam uskraćuju pravo na informacije ? Unaprijed hvala na svakom suvislom obrazloženju. [smiley11]
”
Vjerovatno smo im opteretili server.
Ma ako je tako onda neka to netko i kaže jasno i glasno, a ne na ovakav podmukli način sabotirati nečij trud i volju da pomogne drugima u odlučivanju….
Pa pobogu ne radi se ovdje o nekom protuzakonitom , perverzno -piratskom djelu da ga treba na ovakav način onemogućavati… [smiley10]
fazan: ” evogaopet: ” Pošto smo s ovim već malo skrenuli s teme – evo da se vratimo pozivam bilo koga tko čita ovo a radi u SDA – da nam objasni o čemu se radi i zašto nam uskraćuju pravo na informacije ? Unaprijed hvala na svakom suvislom obrazloženju. [smiley11] ” Vjerovatno smo im opteretili server. ” Ma ako je tako onda neka to netko i kaže jasno i glasno, a ne na ovakav podmukli način sabotirati nečij trud i volju da pomogne drugima u odlučivanju…. Pa pobogu ne radi se ovdje o nekom protuzakonitom , perverzno -piratskom djelu da ga treba na ovakav način onemogućavati… [smiley10]
Šta?
Ma sve investitore treba u zatvor!
To su sve pljačkaši i ubojice!!!! [smiley2]
Ljudi dosta šale, idemo zarađivat lovu!
Danas bi mogao biti uzbudljiv dan!
Naročito za moje dionice. [smiley1]
A Top 10 ionako možemo gledati ručno.
… evo da se vratimo pozivam bilo koga tko čita ovo a radi u SDA – da nam objasni o čemu se radi i zašto nam uskraćuju pravo na informacije ?
Unaprijed hvala na svakom suvislom obrazloženju. [smiley11]
Baš se zabavljam u ovom topicu-stvarno!
Nakon štp ste izvređali sve koji imaju veze s SDA (ili ste ih ih povezali s njima) …da nevedem samo neke najupečatljivije: “trolovi”, “bolesni likovi”, “jad i bijeda jalnuša iz SDA”, sada ih pitate zašto su uskraćene informacije…stvarno je ovo vrhunac ironije!
Da vrijeđanje ne bi stalo samo na njima i ja sam zaradila pridjev “štreberica”, dok u isto vrijeme jedan post od “ivanr” je admin uklonio a također je etiketirao mene kao osobu. Svima je jasno da intelektualci i oni koji streme k tome, nikada ne napadju osobe već stavove. Koliko je to ovdje bilo zastupljeno, procijenite sami.
Site “naših” istočnih susjeda je u redu samo zato jer se iz aviona vidi da radi URL fishing-ostalo je na tim stranicama realno ispod razine SDA i “naših” zapadnih susjeda. Ne znam da li “naši” istočni susjedi imaju nešto kao “moj račun” sa SDA, ali ja nisam našla. Uostalom Banja Luka i Niš očukuje vas kjao ulagače…pa što čekate?
Svoje pravo da skidate podatke opravdate nekim demokratskim pravima ulagača….Ajmo ovako postaviti stvari i postaviti pitanje: koliko biste htjeli platiti za skidanje povijesti i neke analize? Meni se čini da bi “lovica” najprije mogla “odlediti” srca “trolova” iz SDA…pa evo, ovo je i poziv njima!
Sada znam da će alva postova na moj račun ali eto nism mogla da ne prokomentiram sve ovdje viđeno.
Hvala svima na odgovorima
Vaša štreberica!
[smiley7]
Nathalie:
Svoje pravo da skidate podatke opravdate nekim demokratskim pravima ulagača….Ajmo ovako postaviti stvari i postaviti pitanje: koliko biste htjeli platiti za skidanje povijesti i neke analize? Meni se čini da bi “lovica” najprije mogla “odlediti” srca “trolova” iz SDA…pa evo, ovo je i poziv njima!
Zašto plaćati nešto za što su plaćeni, čemu uopće komlicirati
tim izjavam već delikatnu situaciju.
Jednostavno:
Da nema nas, investitora, SDA ne bi trebalo, tj. ne bi
postajala, stoga žive oni dobro za to se ne bojim,
sve si oni dobro naplate.
Uostalom ako je to tako, i oni osporavaju, ja sam jednostavno
za to, da se možes logirati na njihovu stranicu pod indetifikacijskim
brojem investitora, i stvar riješena, ako je do toga došlo.
evogaopet: ” … evo da se vratimo pozivam bilo koga tko čita ovo a radi u SDA – da nam objasni o čemu se radi i zašto nam uskraćuju pravo na informacije ? Unaprijed hvala na svakom suvislom obrazloženju. [smiley11] ” Baš se zabavljam u ovom topicu-stvarno! Nakon štp ste izvređali sve koji imaju veze s SDA (ili ste ih ih povezali s njima) …da nevedem samo neke najupečatljivije: “trolovi”, “bolesni likovi”, “jad i bijeda jalnuša iz SDA”, sada ih pitate zašto su uskraćene informacije…stvarno je ovo vrhunac ironije! Da vrijeđanje ne bi stalo samo na njima i ja sam zaradila pridjev “štreberica”, dok u isto vrijeme jedan post od “ivanr” je admin uklonio a također je etiketirao mene kao osobu. Svima je jasno da intelektualci i oni koji streme k tome, nikada ne napadju osobe već stavove. Koliko je to ovdje bilo zastupljeno, procijenite sami. Site “naših” istočnih susjeda je u redu samo zato jer se iz aviona vidi da radi URL fishing-ostalo je na tim stranicama realno ispod razine SDA i “naših” zapadnih susjeda. Ne znam da li “naši” istočni susjedi imaju nešto kao “moj račun” sa SDA, ali ja nisam našla. Uostalom Banja Luka i Niš očukuje vas kjao ulagače…pa što čekate? Svoje pravo da skidate podatke opravdate nekim demokratskim pravima ulagača….Ajmo ovako postaviti stvari i postaviti pitanje: koliko biste htjeli platiti za skidanje povijesti i neke analize? Meni se čini da bi “lovica” najprije mogla “odlediti” srca “trolova” iz SDA…pa evo, ovo je i poziv njima! Sada znam da će alva postova na moj račun ali eto nism mogla da ne prokomentiram sve ovdje viđeno. Hvala svima na odgovorima Vaša štreberica! [smiley7]
Nas ne zanimaju tehnicki detalji i da li je vas site tehnicki napradniji od njihovog nego informacije koje se mogu dobiti na njemu. Tako na siteu nasih istocnih susjeda npr. mogu dobiti popis svih dionicara sa brojem dionica i postotkom a na vasem to ne mogu i zanimljivo mogu si to pospremitiu Excel a sa vasega ne mogu. Ako imamo na forumu kakvih novinara ne bi bilo lose malo oprati SDA i HANFU u medijima.