TOP 10 – vlasnička struktura

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – vlasnička struktura

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da te nebi ja vodio za ručicu proguglaj malo tržištima u regiji.Sumnjam da ćeš naići na slučaj da se pojedinci iz institucija inate sa investitorima i likuju po forumima.Vjerujem da bi takvi bili brzo locirani i onemogućeni da na taj način podrivaju razvoj tržišta kapitala, što se iskreno nadam i očekujem da se desi i kod nas.

Potpisujem

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

quark: ” Da se niste raspisali možda bi još imali tablice…[smiley1] ” Ne bi sigurno!

Skidao sam TOP10 godinu dana bez ikakvih problema. Sa novim stranicama isto nije bilo nikakvih problema sve dok se nije o tome počelo pisati po forumima.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ovo je doslovno sramotno…nista vise
ne vidim zasto se nesto smije gledati…kopirati, ali ne i skidati automatski..a javno je! sramota!!!!!!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma jad i bijeda jalnuša iz SDA koji sami ne trguju dionicama, pa onda svim silama nastoje drugima koji trguju nanijeti bilo kakvu štetu, makar i ovako da onemoguće automatsko skidanje JAVNO DOSTUPNIH PODATAKA koji se financiraju iz naših transakcija !!!!!! Umjesto da nam pomažu (jer od nas žive) oni nam još podmeću klipove u svom jalu, stvarno jadno i bijedno!

Ignore: KressoM, delux

fazan:

Ajde nam to prilagodi za 2003. Izgleda da ga većina koristi.

Inače, u čemu je bio problem. Jel su ovi iz SDA stvarno nešto petljali ili ?

Prvi put kad je bio error 1004, nesto su mijenjali na stranici.
Nakon toga meni cijelo vrijeme radi i to cijelo vrijeme i tupim.
Office ’07 koristim vec duze vrijeme, tako da na ’03 verziji nisam ni probavao.

Mozda Tuna zna u cemu je problem.

zašto meni ne radi niti s officeom 2007.?! u čemu je kvaka?

Trebamo još dosta poraditi na nekim stvarima da stignemo naše istočne susjede. Sramota.

Trebamo još dosta poraditi na nekim stvarima da stignemo naše istočne susjede. Sramota.

Slažem se … i stajem uz ostatak ljutih i razočaranih kolega… Nadam se da će ovo pročitati možda i neko ko donosi odluke i omogućiti nam skidanje podataka kao i do sada….

Ukoliko se to ne dogodi stvarno bi trebali dobro razmisliti, jer sabotiranje na ovakav način nije ništa drugo nego kopanje jame samom sebi! [smiley13][smiley7]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Činovnici i birokrati svih zemalja – je**te se!

La vita e bella!

Nemoj tako, ima nas koji radimo svoj posao.

I love the Smell of Profits in the Morning

Posejdon:

Nemoj tako, ima nas koji radimo svoj posao.

Da slažem se s kolegom… znam i ja vrijednih i poštenih [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Posejdon: ” Činovnici i birokrati svih zemalja – je**te se! ” Nemoj tako, ima nas koji radimo svoj posao.

Kolega, ovo se i nije odnosilo na tebe.
Već samim time što si registriran na ovom forumu si daleko iznad svih onih koji imaju činovnički mentalni sklop.
Ovo ide sve one koji znaju samo postavljat noge onima koji misle svojom glavom, a sami ne misle nego za njih misle njihovi šefovi.

La vita e bella!

New Report

Close