TOP 10 – vlasnička struktura

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – vlasnička struktura

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo kao što sam se i bojao, pušiona smo.
Čestitke bagri iz SDA koji ovo čitaju.[smiley1]

slazicu jel može tablica….

Da se niste raspisali možda bi još imali tablice…[smiley1]
Sad predlažem da spamamo Samodola da nam omogući usporedbe kao što što smo imali u tablicama.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ne bi sigurno!

Iako sam mislio da ću ovdje imati samo jedan post …umalo zaboravih.

Sve pohvale Slazicu, Tuni i ne znam kome još koji su stvarno svojim uracima pokazali zavidnu visinu znanja. Excelica je primjer iz kojeg sam naučio neke trikove – HVALA!

Također mali plusić i Nathalie, koja je lijepo poentirala neke misli…

Lijep pozdrav ostatku grupe,

Funky

quark:

Ne bi sigurno!

Jel to još jedan troll iz SDA?
Onaj od neki dan se više ne javlja, a i štreberica je sigurno zadovoljna što nam Excel query ne radi.[smiley1]

Može netko update tablice sa petkom 13.?

Kod mene ne šljaka nikako.

Evo ja sam se zainatio i ručno napravio update za petak 13.
Stavio sam ga na rapidshare, a slazic je par stranica prije objasnio kako se rapidshare koristi.
Fajl je kompresiran ZIP-om sa šifrom, a šifru dajem preko PM korisnicima foruma koji su registrirani prije 15.3.2007. radi ove ekipe sa SDA koja nas čita.
Vaš link

Baš me zanima dali je to solo igra par bolesnih likova iz sda ili imaju odobrenje da sputavaju investitore pri pregledu podataka sa njihovih stranica.
Dok naši istočni susjedi na sve moguće načine pokušavaju privući investitore povećanjem transparentnosti kod nas likuju neki frikovi iz sda u stilu “e sad smo im stavili”.
Žalosno

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Dok naši istočni susjedi…

Možeš li mi pokazati link, kako ti kažeš “naših” istočnih susjeda koji to nude.

Baš me zanima kaj to oni imaju … I da … na koga si mislio kada si rekao “naši” istočni?

Hvala,
[smiley8]

http://www.crhov.co.yu

Dok naši istočni susjedi… Možeš li mi pokazati link, kako ti kažeš “naših” istočnih susjeda koji to nude. Baš me zanima kaj to oni imaju … I da … na koga si mislio kada si rekao “naši” istočni? Hvala, [smiley8]

Da te nebi ja vodio za ručicu proguglaj malo tržištima u regiji.Sumnjam da ćeš naići na slučaj da se pojedinci iz institucija inate sa investitorima i likuju po forumima.Vjerujem da bi takvi bili brzo locirani i onemogućeni da na taj način podrivaju razvoj tržišta kapitala, što se iskreno nadam i očekujem da se desi i kod nas.

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

New Report

Close