TOP 10 – vlasnička struktura

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – vlasnička struktura

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Instalirao 2007 i radi super. Sa 2003 ne radi, provjereno. Eto ako nekom pomogne

slazicu svaka čast na trudu

natali, navali na ovog tvog što hrče i mani se ove teme … hm možda je nathalie gđa Živković glavom i bradom

tunjevino, možeš li nam ti pomoći …

zašto javlja run time error 1004 ?

I love the Smell of Profits in the Morning

E pa Slazicu pogledah taj video. I meni je nekad tako radilo, a sad neće. Koji mu je kurac??? I kako da instaliram taj 2007???
I TATA BI SINE!!!

Nisam probavao na Office 2003.
Imam ga instaliranog na Virtual PC-u, ali nemam instalirane drivere.
ako uhvatim vremena, probacu i na verziji 03.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ajde nam to prilagodi za 2003. Izgleda da ga većina koristi.

Inače, u čemu je bio problem. Jel su ovi iz SDA stvarno nešto petljali ili ?

I love the Smell of Profits in the Morning

Ajde nam to prilagodi za 2003. Izgleda da ga većina koristi.

Inače, u čemu je bio problem. Jel su ovi iz SDA stvarno nešto petljali ili ?

Prvi put kad je bio error 1004, nesto su mijenjali na stranici.
Nakon toga meni cijelo vrijeme radi i to cijelo vrijeme i tupim.
Office ’07 koristim vec duze vrijeme, tako da na ’03 verziji nisam ni probavao.

Mozda Tuna zna u cemu je problem.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Tuna javi se molim te na koljenima.

Daklem, khm khm… ne radi u Officu 2003 jerbo web query ne vraca nikakve rezultate.. (wow 😉
..a to je jer su valjda nesto promijenili na SDA-webu.. (ma genije..)

..a to se da sredit editiranjem web-query.. kome se eksperimentira nek ode na ‘WorkingSheet’ klikne na neko od upisanih polja gore lijevo (npr. A10) te odabere opciju edit query.. zatim u pop-up označite kvačicom da vam izgleda kao na priloženoj slici i kliknite na import.. Onda refresh (predlažem CTRL+D i to 2 puta na isti ticker.. da ne objašnjavam sada zašto, vidjet ćete i sami hi-hi-hi)
Kome se ne eksperimentira tu je i tablica kojoj je to vec izmijenjeno pa je probajte da vidite kako to izgleda.

BTW, s obzirom da je u ovim Top10 tablicama stvarno puno tickera bilo bi bolje da se ostave i imena firmi kao što je prikazano u ovoj tablici odmah na vrhu za 3MAJ-R-A.

+ za one koji ne znaju.. ako greškom pokrenu osvježenje cijele tablice (CTRL+R) isto mogu prekinuti sa CTRL+Break…

Napomena: postana tablica nije ispravna, samo pokazuje da se moze i s trenutnim SDA-webom kao i Excelom 2003 skinuti podatke.. ali treba modificirati obradu podataka… pa eto… ne mogu sad jos i to, neće Tuna imat šta da radi, a vikend stiže [smiley1]

Bravo majstore, sad će opet promijeniti. Bilo bi ti bolje da si spavao. [smiley1]

SVAKA ČAST

SVAKA ČAST

Da, otkrio je Ameriku.
Što je falilo slazicevim update-ovima? Da nije slao on, poslao bih ja ili netko drugi.
Sad se nadajmo da neće vratiti na stanje od utorka, inače zaboravite tablice nego vježbajte prste za copy/paste. [smiley1]

Netko iz SDA je ranije rekao da su otvoreni za prijedloge: pa zašto ne bi oni sami dodali stupac (npr.promjena), kad su već učinili podatke javno dostupnima. oni sretni, mi sretni, svi sretni.

Inače već neko vrijeme pratim diskusiju i svaka čast autorima tablica

When speculation has done its worst, two and two still make four.

New Report

Close