TOP 10 – vlasnička struktura

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – vlasnička struktura

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sda top10
Zadnji update 18:55.
File 1 – SDATop10-v11.xls – tablica koja cupa podatke s SDA.
File 2 – SDABazaNovo.rar – baza top10, bez macroa.
File 3 sdatop10-diok.jpg – jos jedan dokaz da tablica radi.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

A kako ja sada to vidim SDA site, Slazic baš ne govori istinu…
Pogledala sam u source kod stranice top 10 i vidla da VIŠE nema ulaznih parametara kao prije…čak što više … kada probate URL (iz Slazića EXCEL-a) ubaciti na WEB site, baca vas na stranicu grešku…dakle nekaj ne štima nikako.
Tako da sam prilično sigurna da više URL fishinga (Slazića niti bilo kog drugog) nema. Dakle deco rukica i kliketanje.

Kao prvo ja nisam autor ovih tablica nego kolega TunaSalad.

Drugo, link koji se nalazi u macrou “http://www.sda.hr/portal/wwv_flow.accept?p_flow_id=100&p_flow_step_id=52&p_arg_names=75838035325094534&p_t01=” + ticker, nakon kopiranja u browser (tocnije Firefox) meni ne izbacuje poruku error, session blablabla, nego (attach macrolink.jpg), tako da onaj dio “slazic bas ne govori istinu” ti nestoji, tako da malo pripazis sta pise.

Slaziću,

Ajde prvo pročitaj kaj sam rekla pa onda komentiraj što želiš….poluistina je gora od laži!

Drugo, i dalje odgovorno tvrdim da ti Excelica ne radi…direktan link u browser da ali macros kroz excelicu ne, pa sada ti meni dokaži suprotno i pokaži tu “tajanstvenu” excelicu koja samo kod tebe radi…

I dalje mislim da je excelica master piece…pa čak i kada ga rade tuna-salad!

Bockić!

P.S.
Kako si došao do svog logo-a?

P.S. II
Ukoliko ne pokažeš excelicu koja radi, počet ću sumnjati da si samaritanac iz SDA…koji ima pristup podacima koji nemaju obični smrtnici…

[smiley7]

I još nešto…

Ja znam kaj sam dobila a ako su oni nekaj mijenjali u međuvremenu to onda ne znam.

Ostanimo na činjenici da exceica ne radi…

[smiley8]

Sda top10 Zadnji update 18:55. File 1 – SDATop10-v11.xls – tablica koja cupa podatke s SDA. File 2 – SDABazaNovo.rar – baza top10, bez macroa. File 3 sdatop10-diok.jpg – jos jedan dokaz da tablica radi.

Jel to excel 2003 ili stariji ?

Jel to excel 2003 ili stariji ?

Excel 2007.
Kod snimanja je koristena opcija
Save as – Microsoft Office Excel 97-2003 worksheet
tako da radi i na starijim verzijama.

jurrica: ” Jel to excel 2003 ili stariji ? ” Excel 2007. Kod snimanja je koristena opcija Save as – Microsoft Office Excel 97-2003 worksheet tako da radi i na starijim verzijama.

bemti, ali meni opet javlja error 1004 ?? Any hint?

Opet ti drumom a ja šumom.
Nemam se volje prepirati s tobom jel tablica radi ili ne.
Ako neradi onda neznam kako sam dobio podatke koje sam postao u proslom postu.

Kako si došao do svog logo-a?
Tocnije nije logo nego avatar.
google.hr – slike

Cuj ti si jedini kojemu Excelica radi-stvarno si jači si od Bill Gatesa u prezentaciji Microsoftovih tehnologija.

A sada ti idi šumom, “drumom” (taj izraz nisam čula od 1990!) ili kuda već ideš ali excelica ti ne radi i točka!

[smiley11]

Čuj Slazicu, kompa stari, ja te nemam kaj farbat.
Excelica ni meni ne radi, al ovaj tvoj upload vidim ko sunce.
Excelica mi je jučer na tren proradila i sve je štimalo do navečer, a onda opet eror1004.
Ma meni je dobro i ovako, al što ak te Anđa odvuče na Karibe na par dana, kaj da ja onda delam.

http://rapidshare.com/files/25662566/VideoSDA.rar

Video, pa tko hoce neka gleda.
file je kompresiran s winRarom.
Za one koji nikad nisu koristili rapidshare neka pogledaju attachment.

->Stock

Urota nas sviju protiv Slazića….čista urota!

[smiley4]

New Report

Close