SDA TOP 10. update 19.30h
http://www.mydatabus.com/public/Carni/z/SDATop101104.rar
Opet ne radi … ista poruka : “Run-time error 1004” kada želim refreash….
Jeli možda u mom kompu problem? Prije mi je sve radilo pa ne vidim što se moglo promjeniti??
Ima li ko rješenje?[smiley11][smiley10]
Meni normalno radi.
Datum je 10.04 zbog formule koja zapisuje dan kao datum – 1.
Posto je predzadnji update napravljen danas popodne, a zadnji danas navecer, isti je datum na oba update-a, ali se ne odnose na isti dan.
Ne radi ni meni. Skinem slazićevu tablicu i ne radi ni ona. Run time error.
No nije to niti bitno.
Po 1000-ti put (vidi naslov kupnja prodaja) slazić se pokazao kao prava legenda i omogućio nam uvid u podatke.
Mislim da je tako i najbolje. Slaziću, kada budeš odsutan javi, pa da netko drugi umjesto tebe preuzme ulogu dostavljača top 10 podataka.
Još jednom hvala u ime svih koji koriste ovu tablicu.
SVI KOJI KORISTITE TABLICU SJETITE SE ŽELJE KREATORA ISTE ->TUNAFISHA: UMJESTO POHVALE UPLATITE KOJU KUNU OD SVOJE ZARADE ZA ONE KOJIMA JE TO POTREBNO.
Majstori iz SDA: stvarno ste majstori. Napravili ste redizajn i sada bi vam svi trebali titrati jajca.
Zašto kada u tražilicu upišem ATLN ne izbaci odmah ATLN-R-A, već dobijem ovu poruku:
Nema podataka prema navedenom kriteriju traženja?
Zašto je moguć izvoz vijesti u excel, a nije moguć izvoz podataka o top 10 u excel[smiley8]?
Upravo sam sada testirao i radi.
Nazalost nemam vremena da stavim bazu, moderiram jedan forum di mi uletila banda nadobudnih klinaca.
BTW, sutra do 14h me nema pa ce netko drugi morati nabacivati K/P.
poz
Opet nemrem spavati jer onaj moj hrče kao konj…ali barem bauljam po WEB-u…
Malo sam analizirala cijelu stvar i evo što sam zaključila. Idemo redom
Zašto je moguć izvoz vijesti u excel, a nije moguć izvoz podataka o top 10 u excel?
Ako koristiš IE7, onda desni klik iznad tablice na WEB-u i export to excel imaš kao opciju. To je dio IE7 i nema veze s bilo kojim sitem već samo pripadajućom HTML strukturom ispod! Dakle možeš!
A kako ja sada to vidim SDA site, Slazic baš ne govori istinu…
Pogledala sam u source kod stranice top 10 i vidla da VIŠE nema ulaznih parametara kao prije…čak što više … kada probate URL (iz Slazića EXCEL-a) ubaciti na WEB site, baca vas na stranicu grešku…dakle nekaj ne štima nikako.
Ako ga pokušamo biti malo mudriji i malo ga pametnije prevariiti, error page koji se tada prijavi (u svom source kodu te HTML stranice) vidi se poruka tipa:
Session state protection violation: This may be caused by manual alteration of a URL containing a checksum or by using a link with an incorrect or missing checksum. If you are unsure what caused this error, please contact the application administrator for assistance.
Tako da sam prilično sigurna da više URL fishinga (Slazića niti bilo kog drugog) nema. Dakle deco rukica i kliketanje.
Slaziću, inače cool ti je Excelica ali mislim da je to stvar prošlosti…ipak čestitke!
Nadam se da sam malo pomogla u svemu ovom oko Top 10 i SDA .
A sada meni za nagradu…zakaj vam je tako bitno tih Top 10? Ako može neko razumno i kraće objašnjenje.
Pozdrav ekipi,
(još uvijek budna) Nathalie…
A sada meni za nagradu…zakaj vam je tako bitno tih Top 10? Ako može neko razumno i kraće objašnjenje.
Evo ti jedan lijepi primjer na JDPL
Uocis da se Marijan Filipovic krca i da ne pita cijenu, isto kao i drugi pandani u prvih 10, zatim i ti piknes malo jer ako on kupuje valjda se tu nesto kuha, pod pretpostavkom da znas tko je on. Za svaki slucaj kao osigurac piknes malo, tek tako, iz fore… i onda docekas tjedan dana kasnije ovo:
http://www.poslovni.hr/39205.aspx
cijena danas: 413
cijena tada 350
nadam se da sam ti odgovorio na pitanje