i njih vjerojatno za tebe [lol]
pa ste 1:1
Sta mislis da tebe vole ???????????????????’
Ne brini citaju poruke i izvlace razne info,vidis kako su Iveka 1234 uklonili,banda je to kompa.
Ma neee….medvjed mjeseca bit će izabran za doživotnog počasnog člana ove udruge:
http://www.medvjedi.com/cms/front_content.php
NHF [lol]
ahahhaa. Nego, po cudnim sajtovima ides [tongue]
Ako neće niko mogu i ja organizirat ako ima interesa – mjesečno pogađanje crobexa – znači sad svi prije 1.1. daju procjenu gdje će biti crobex na 31.1. i tako svaki mjesec nadalje… mjesečni pobjednik je onaj koji naravno ima najmanje odstupanje
mislim da bi ovakva igra tražili i određeni element znanja i sposbnosti predviđanja za razliku od ovih top 10 dionica
Slažem se..na kraju svakog mjeseca rangirali bi Bear of the month i Bull of the month forumaša [thumbsup]
[/quote]
Nagrada medvjedu mjeseca su bijeli bubrezi od bika mjeseca [lol]
[/quote]
…mislim da bi dobra nagrada pobjedniku bila poziv na okupljanje forumašica,s kojima bi mogel nesebično [huh] podijeliti to svoje znanje koje ga je dovelo do pobjede [lol]
Nešto slično je i meni palo na pamet. Recimo, pobjednik dobiva večeru za zaposlenicom poslovnog po njegovom izboru. Ili zaposlenikom, ako ima takve afinitete.
Karla pece pitu za pobjednika,a poslovni placa putovanje u N.Y.C..nek se isprsi Poslovni,ko vas j… imate vi vise nego mi tapiasi.
DLKV
ERNT
ADPL
IPKK
KOEI
ADRS
LRH
THNK
TNPL
KODT
evo da se i ja prijavim na natjecanje. moji favoriti su slični kao i 2008:
JDTC
JDKM
TISK
ZVCV
BZJK
LLRB
SAPN
VERN
THMT
ATGR
…mislim da bi dobra nagrada pobjedniku bila poziv na okupljanje forumašica,s kojima bi mogel nesebično [huh] podijeliti to svoje znanje koje ga je dovelo do pobjede [lol]
šta s oba dvije? [cool]
dlkv
koei
lrh
ipkk
tnpl
thnk
adrs
ceba
ernt
atpl
šta s oba dvije? [cool]
[/quote]
s obje tri [proud]….red je da se predstavimo onda…. evo mene [sealed]