TOP 10 – 2009.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2009.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i njih vjerojatno za tebe [lol]
pa ste 1:1

Sta mislis da tebe vole ???????????????????’
Ne brini citaju poruke i izvlace razne info,vidis kako su Iveka 1234 uklonili,banda je to kompa.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ma neee….medvjed mjeseca bit će izabran za doživotnog počasnog člana ove udruge:

http://www.medvjedi.com/cms/front_content.php

NHF [lol]

ahahhaa. Nego, po cudnim sajtovima ides [tongue]

Ako neće niko mogu i ja organizirat ako ima interesa – mjesečno pogađanje crobexa – znači sad svi prije 1.1. daju procjenu gdje će biti crobex na 31.1. i tako svaki mjesec nadalje… mjesečni pobjednik je onaj koji naravno ima najmanje odstupanje

mislim da bi ovakva igra tražili i određeni element znanja i sposbnosti predviđanja za razliku od ovih top 10 dionica

Slažem se..na kraju svakog mjeseca rangirali bi Bear of the month i Bull of the month forumaša [thumbsup]
[/quote]

Nagrada medvjedu mjeseca su bijeli bubrezi od bika mjeseca [lol]
[/quote]

…mislim da bi dobra nagrada pobjedniku bila poziv na okupljanje forumašica,s kojima bi mogel nesebično [huh] podijeliti to svoje znanje koje ga je dovelo do pobjede [lol]

Nešto slično je i meni palo na pamet. Recimo, pobjednik dobiva večeru za zaposlenicom poslovnog po njegovom izboru. Ili zaposlenikom, ako ima takve afinitete.

Karla pece pitu za pobjednika,a poslovni placa putovanje u N.Y.C..nek se isprsi Poslovni,ko vas j… imate vi vise nego mi tapiasi.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

DLKV
ERNT
ADPL
IPKK
KOEI
ADRS
LRH
THNK
TNPL
KODT

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

evo da se i ja prijavim na natjecanje. moji favoriti su slični kao i 2008:

JDTC
JDKM
TISK
ZVCV
BZJK
LLRB
SAPN
VERN
THMT
ATGR

...povijest se ponavlja...

HT
ADRS-P
ERNT
LRH
ZABA
VIRO
TISK
INGR
INA
ATPL

…mislim da bi dobra nagrada pobjedniku bila poziv na okupljanje forumašica,s kojima bi mogel nesebično [huh] podijeliti to svoje znanje koje ga je dovelo do pobjede [lol]

šta s oba dvije? [cool]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ZABA
PBZ
KABA
SNBA
RIBA
CROS
JDOS
IGH
ATPL
HDEL

dlkv
koei
lrh
ipkk
tnpl
thnk
adrs
ceba
ernt
atpl

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

šta s oba dvije? [cool]
[/quote]

s obje tri [proud]….red je da se predstavimo onda…. evo mene [sealed]

http://www.youtube.com/watch?v=wIgQD_785OI

New Report

Close