TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može se i skinuti i direktno otvoriti, sve ok.
Sad imamo i knjigu prometa!
Da, postoji taj problem da, ako imaš 10 dionica, 6 prodaš, moraš otvoriti drugi red s istom dionicom i upisati 4 kom, a prvi red popuniti s P i 6 kom. Meni se ne čini komplicirano.
Još dvije sitnice: ako je P možda treba i datum P; i stupac L (prodaja uk) treba suma onih koji nisu P (da znam koliko love ovaj tren imam u dionicama).

Hvala i pozdrav. Biće sutra još novosti. Dejavue se pritajio..

Sada sam otvorio svoj zadnji file na forumu, ali na naćin da sam nakon Open, išao extract u novi folder, tamo ga raspakira u excell nazad i sve OK.
Ako stavim samo open ne radi, javlja grešku, iako tako uredno otvaram sve rarano i zipano sa neta.[undecid]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Meni ne otvara sa foruma?

save as i sve 5 …

I love the Smell of Profits in the Morning

Dejavue: ” ….evo, uspio sam i excel zakaciti.. ” TOOOO… Stari dobri excel ! Pa nismo svi informatičari, s tim WinRar se samo komplicira, do sada je bilo super.

Nije to nikakav problem , ako ne znate ” ukrasti ” program sa net-a ( ne kažem da ja to radim ), evo link:

http://www.rarlab.com/

Downlodirajte i instalirajte imate trial verziju od 15 ili 30 dana, dovoljno je da jednom upotrijebite za ovu tabelu vratite u excell i dalje koristite tabelu.
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Može se i skinuti i direktno otvoriti, sve ok. Sad imamo i knjigu prometa! Da, postoji taj problem da, ako imaš 10 dionica, 6 prodaš, moraš otvoriti drugi red s istom dionicom i upisati 4 kom, a prvi red popuniti s P i 6 kom. Meni se ne čini komplicirano. Još dvije sitnice: ako je P možda treba i datum P; i stupac L (prodaja uk) treba suma onih koji nisu P (da znam koliko love ovaj tren imam u dionicama). Hvala i pozdrav. Biće sutra još novosti. Dejavue se pritajio..

Tu je dejavue 🙂
Iskoristio sam ovaj vikend za reinkarnaciju…[lol] [lol] [lol]
Nadam se da ce sve ove tablice i proracuni pomoci portfeljasima…mada vjerujem da vecina ima online trgovanje pa i evidenciju…osim marginasa…e njima i treba tablica 🙂
[pray]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Mozda bi bilo pametno da tablicu za vodjenje portfelja “izbacimo” iz ove u kojoj je igra…
zasebna tablica posebne namjene, sa svim dionicama koje kotiraju na burzi[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

….evo, uspio sam i excel zakaciti..

koliko vidim krivo upisuje prinose pojedinih investitora kad ih se uspoređuje s CTRL+A. Upiše prinos od investitora koji je za 1 mjesto bolji

Dejavue: ” ….evo, uspio sam i excel zakaciti.. ” koliko vidim krivo upisuje prinose pojedinih investitora kad ih se uspoređuje s CTRL+A. Upiše prinos od investitora koji je za 1 mjesto bolji

Daj primjer…

Te novotarije mi se čine kao ovo :

[color=black][/color]

Ispravak…

[color=black][/color]

[lol] [lol] [thumbsup]

Slažem se. Što se mene tiče Dejavue vrati nam stari dobri excel bez ovih dodatnih komplikacija

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

bobot:

Dejavue: ” ….evo, uspio sam i excel zakaciti.. ” koliko vidim krivo upisuje prinose pojedinih investitora kad ih se uspoređuje s CTRL+A. Upiše prinos od investitora koji je za 1 mjesto bolji

Daj primjer…

Pa neznam dali je to svima tako, ali meni ako recimo u usporedbu upišem prvog s liste onda mi napiše da je on 1., ali ispod pod njegovim prinosom napiše ”PRINOS”, ako upišem drugog s liste onda mi napiše prinos od prvoga i td.

New Report

Close