Može se i skinuti i direktno otvoriti, sve ok.
Sad imamo i knjigu prometa!
Da, postoji taj problem da, ako imaš 10 dionica, 6 prodaš, moraš otvoriti drugi red s istom dionicom i upisati 4 kom, a prvi red popuniti s P i 6 kom. Meni se ne čini komplicirano.
Još dvije sitnice: ako je P možda treba i datum P; i stupac L (prodaja uk) treba suma onih koji nisu P (da znam koliko love ovaj tren imam u dionicama).
Hvala i pozdrav. Biće sutra još novosti. Dejavue se pritajio..
Sada sam otvorio svoj zadnji file na forumu, ali na naćin da sam nakon Open, išao extract u novi folder, tamo ga raspakira u excell nazad i sve OK.
Ako stavim samo open ne radi, javlja grešku, iako tako uredno otvaram sve rarano i zipano sa neta.[undecid]
Dejavue: ” ….evo, uspio sam i excel zakaciti.. ” TOOOO… Stari dobri excel ! Pa nismo svi informatičari, s tim WinRar se samo komplicira, do sada je bilo super.
Nije to nikakav problem , ako ne znate ” ukrasti ” program sa net-a ( ne kažem da ja to radim ), evo link:
Downlodirajte i instalirajte imate trial verziju od 15 ili 30 dana, dovoljno je da jednom upotrijebite za ovu tabelu vratite u excell i dalje koristite tabelu.
[wink]
Može se i skinuti i direktno otvoriti, sve ok. Sad imamo i knjigu prometa! Da, postoji taj problem da, ako imaš 10 dionica, 6 prodaš, moraš otvoriti drugi red s istom dionicom i upisati 4 kom, a prvi red popuniti s P i 6 kom. Meni se ne čini komplicirano. Još dvije sitnice: ako je P možda treba i datum P; i stupac L (prodaja uk) treba suma onih koji nisu P (da znam koliko love ovaj tren imam u dionicama). Hvala i pozdrav. Biće sutra još novosti. Dejavue se pritajio..
Tu je dejavue 🙂
Iskoristio sam ovaj vikend za reinkarnaciju…[lol] [lol] [lol]
Nadam se da ce sve ove tablice i proracuni pomoci portfeljasima…mada vjerujem da vecina ima online trgovanje pa i evidenciju…osim marginasa…e njima i treba tablica 🙂
[pray]
Mozda bi bilo pametno da tablicu za vodjenje portfelja “izbacimo” iz ove u kojoj je igra…
zasebna tablica posebne namjene, sa svim dionicama koje kotiraju na burzi[thumbsup]
….evo, uspio sam i excel zakaciti..
koliko vidim krivo upisuje prinose pojedinih investitora kad ih se uspoređuje s CTRL+A. Upiše prinos od investitora koji je za 1 mjesto bolji
Dejavue: ” ….evo, uspio sam i excel zakaciti.. ” koliko vidim krivo upisuje prinose pojedinih investitora kad ih se uspoređuje s CTRL+A. Upiše prinos od investitora koji je za 1 mjesto bolji
Daj primjer…
[lol] [lol] [thumbsup]
Slažem se. Što se mene tiče Dejavue vrati nam stari dobri excel bez ovih dodatnih komplikacija
bobot:
”
Dejavue: ” ….evo, uspio sam i excel zakaciti.. ” koliko vidim krivo upisuje prinose pojedinih investitora kad ih se uspoređuje s CTRL+A. Upiše prinos od investitora koji je za 1 mjesto bolji
”
Daj primjer…
Pa neznam dali je to svima tako, ali meni ako recimo u usporedbu upišem prvog s liste onda mi napiše da je on 1., ali ispod pod njegovim prinosom napiše ”PRINOS”, ako upišem drugog s liste onda mi napiše prinos od prvoga i td.