TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Napomena u redu 25 je cijena ZABE 13 000 jer sam isprobavao kako radi kada se stavi cijena po kojoj se dionica proda, recimo u ovom slučaju 13 000. Isto sam radio i u redu 24. Jednom kada prodate dionicu naravno da vam više nije potrebna formula iz kolumne I( kako je i sada nema u ta dva reda), također u tim slučajevima trebalo staviti u kolumnu C slovo P. Ovo je work datoteka sorry, ali mislim da nije problem vratiti formule za ta 2 reda u kolumnu I, a niko neka update ( ili netko drugi tko zna ) za sve ostale redove formulu u kolumni I , te u kolumnama G i K.

[color=blue]MOŽE LI BOLJE?[/color]
E pa može..iako nije problem dobivamo izvode i možemo staviti prosječnu , (dakle realnu cijenu ) u kolumnu I , ali ponekad ne prodamo sve, pa treba čekati dok se sve ne proda i onda umetnuti, ali može vjerojatno i bolje..

[cool]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

SAmo me zanima da li možete otvoriti file?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidi mene 12. [cool]

Plavi, kad se extracta dobivam file koji excell ne može se otvoriti… probaj original .xls staviti

P.S. je moguće da je u slovu č problem?[huh]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

SAmo me zanima da li možete otvoriti file?

može se skinut, i otvorit, al nema ništa za otvorit[shocked][cry][bye]

Moderatora treba zabranit!!!

To plavi:
Ni ja ne mogu koristiti tvoj file, ali dok ne postaš novi, evo primjera koji mislim, rješava tvoj problem:
Kad napišeš formulu (bubam):
=E22*J12 Ako je povučeš križićem(donji desni kut polja) dolje kopirat će se u =E23*J13.
Ali ako napišeš
=E22*$J$12 Kad ovo povučeš dolje bit će =E23*$J$12
Odnosno sintaksa $J$12 ostaje ista kad se “povuče” kroz stupac, E22 prelazi u E23 kako smo navikli.

To si tražio?

Ja otvorio i sve u redu.

Ne mogu otvoriti

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

To plavi: Ni ja ne mogu koristiti tvoj file, ali dok ne postaš novi, evo primjera koji mislim, rješava tvoj problem: Kad napišeš formulu (bubam): =E22*J12 Ako je povučeš križićem(donji desni kut polja) dolje kopirat će se u =E23*J13. Ali ako napišeš =E22*$J$12 Kad ovo povučeš dolje bit će =E23*$J$12 Odnosno sintaksa $J$12 ostaje ista kad se “povuče” kroz stupac, E22 prelazi u E23 kako smo navikli. To si tražio?

Upravo to se traži!
[thumbsup]

Sorry imao nekih obveza , sada ću promijeniti pa updatam.
Moguće problem sa ” č ” , za nekoliko minuta..[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo je!

Mislim da je sada sve OK, kako Vam se dopada?

[cool]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

To plavi:
Ni ja ne mogu koristiti tvoj file, ali dok ne postaš novi, evo primjera koji mislim, rješava tvoj problem:
Kad napišeš formulu (bubam):
=E22*J12 Ako je povučeš križićem(donji desni kut polja) dolje kopirat će se u =E23*J13.
Ali ako napišeš
=E22*$J$12 Kad ovo povučeš dolje bit će =E23*$J$12
Odnosno sintaksa $J$12 ostaje ista kad se “povuče” kroz stupac, E22 prelazi u E23 kako smo navikli.

To si tražio?

Pojedino polje u formuli mozete fiksirati na isti nacin krace s “F4”

Pozdrav
Trotter

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Meni ne otvara sa foruma?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

….evo, uspio sam i excel zakaciti..

TOOOO… Stari dobri excel ! Pa nismo svi informatičari, s tim WinRar se samo komplicira, do sada je bilo super.

[color=black][/color]

New Report

Close