TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma najbolje je bilo ono po starom kad cekam da Dejavu postavi,sve drhhhtim[wink] da vidim razliku naspram proslog dana sto ovdje toga nema[cry]

Potpisujem.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

wiking: ” ma najbolje je bilo ono po starom kad cekam da Dejavu postavi,sve drhhhtim[wink] da vidim razliku naspram proslog dana sto ovdje toga nema[cry] ”

Potpisujem.

I ja potpisujem, nemogu otvoriti niti prvu sa “zip-om”, niti ovu drugu. Nije toliko bitno pratiti svaki dan,duga je godina, ali samo radi znatiželje. (100 baba- kilavo dijete)

iskrala se negdje greška pa se ne da gledati top 10

Ja mogu obje otvoriti

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Meni bez problema otvarai obadvi.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Evo, tablicu je finalizirao i veliki dio osmislio kolega niko_k. Dodao je na jedan sheet (predzadnji) tablicu na kojoj mozete voditi svoj stvarni portfelj. I kolega i ja smo se odrekli autorskih prava…sve donacije neka budu u obliku JMNC-R-A[lol] A sad salu na stranu…prvi sheet pokazuje stanje, kako tko stoji, na drugom su portfelji, na trecem su dionice koje se nalaze u igri sa prinosom od pocetka godine, poredane. Zatim je nekoliko radnih tablica…i onda predzadnji sheet sa korisnim nacinom vodjenja vlastitog portfelja… zadnji sheet je arhiva stanja od pocetka igre po danu za svakoga korisnika. Tablicu mozete koristiti i za vrijeme radnog vremena burze, jer se osvjezava sa poslovnog pa mozete pratiti i stanje unutar dana tako da nakon sto otvorite tablicu i “dozvolite” automatsko osvjezavanje podataka na prvom sheetu “stisnete” CRTL+A Ugodno i korisno sluzenje tablicom vam zelimo! Kraj dana ce svaki dan izlaziti ovdje na forum[thumbsup]

[thumbsup][bye]
bravo autori, svaka čast,
vama bi rebali plaćati svaki po 10kn mjesećno.

čuvaj svoju metlu

može li neko tipku po tipku objasnit kako se ovo otvara, hvl.[embarass]

može li neko tipku po tipku objasnit kako se ovo otvara, hvl.[embarass]

možda nemaš WinRAR pa ga prije moraš skinut da možeš odkomprimirat

Otvorio [thumbsup][thumbsup]

….evo, uspio sam i excel zakaciti..

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

gospodine Dejavue – SVAKA ČAST i zahvalnost na trudu!
Sa štovanjem![thumbsup]

Evo malo sam si dao i ja truda i preuredio tablicu ozračuna prinosa.
Naime sada možete imati izračune svojih prinosa i kada dionice prodate, te ako / kada kupite nove.
kada prodate dionicu , jednostavno stavite slovo P u kolumnu C i u kolumnu I cijenu po kojoj ste prodali.
Ako kupujete novu dionicu idete redom, sve dok ne prodate pa opet isti postupak.

Molim niku, da kolumne G, I, i K kopira formule na niže redove, jer se u dijelu formule ne mjenja statika, ja još nisam otkrio kako to napraviti( može i mala poduka ).

Najvažniji Vam je naravno red 22 kolumne M-P, tamo imate stvarne izračune porasta u kunama i postotno.[thumbsup][thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close